امریکن اینترپرایز
-
ادعای اندیشکده آمریکایی از چهار سناریوی ایران برای آینده
«موسسه امریکن اینترپرایز» در تحلیل وقایع آینده و نوع واکنش ایران، چهار سناریو را مطرح کرده است.
-
بحران جمعیت؛ چرا ایرانیها شبیه کشورهای سکولار اروپا رفتار میکنند؟
اندیشکده «امریکن اینترپرایز» نرخ کاهش زاد و ولد در ایران را بسیار بیشتر از پیش بینی ها و به شدت زیر سطح جایگزینی دانست و ایران را در این شاخص با کشورهای اروپایی و سکولار مشابه عنوان کرد.
-
امریکن اینترپرایز: حمله بینتیجه به یمن زرادخانه آمریکا را خالی کرد
موسسه «امریکن اینترپرایز» نسبت به کاهش ذخایر مهمات آمریکا پس از حملات بیحاصل این کشور به یمن هشدار داد و تصریح کرد که ایالات متحده اکنون قادر به تامین نیازهای تسلیحاتی خود برای یک جنگ بلندمدت نیست.
-
جنگ با ایران و کابوس همیشگی آمریکا
اندیشکده امریکن اینترپرایز نوشت: سناریوی کابوسوار همیشگی آمریکا این بوده که اسرائیل جنگی را آغاز کند که قادر به پایان دادن به آن نباشد.
-
اندیشکده آمریکایی مطرح کرد:
گمانهزنیها در مورد حمله اسرائیل به تأسیسات هستهای ترکیه؟
«امریکن اینترپرایز» آورده است: اگر ترکیه به سلاح هستهای دست یابد، ممکن است نه تنها تهدیدهای خود علیه کشورهای منطقه را عملی کند، بلکه ممکن است خود را آنچنان پشت بازدارندگی هستهای ایمن ببیند که بخواهد حمایتهای تروریستی خود را بدون ترس از پاسخ یا مسئولیتپذیری افزایش دهد.
-
نقص رژیم تحریم کاخ سفید از نگاه تحلیلگر سرشناس آمریکایی
«مایکل روبین» مدعی است وجود حفره هایی در سیاست تحریمی آمریکا موجب شده است تا کشورهای سرکش، به هماهنگی منحصر بفردی در زمینه فروپاشی نظم لیبرال غربی دست پیدا کنند.
-
تحلیل اندیشکده آمریکایی از انقلاب هوش مصنوعی در ایران
کارشناس موسسه «امریکن اینترپرایز» گزارشی را در خصوص توجه و تلاش جمهوری اسلامی برای گسترش هوش مصنوعی در ایران و بهره گیری از فناوریهای نوین منتشر کرده است.
-
خداحافظ اردوغان!
«مایکل روبین» کارشناس «موسسه امریکن اینترپرایز» در تحلیلی پیش بینی کرد که انتخابات سال ۲۰۲۳ ترکیه ممکن است پایان ریاست دو دهه ای «رجب طیب اردوغان» و حزب عدالت و توسعه بر کشور و آغاز فرایند تازه ای از تغییرات را رقم بزند.
-
چرا دولت افغانستان به سرعت ساقط شد؟
کارشناسان بر این باورند مسائلی چون هراس مردم، بی اعتمادی به نظام حاکم، نبود تشکیلات امنیتی و نظامی مقتدر و سازمان یافته، فساد ریشه دوانیده حکومتی و سیاست آمریکا در تنها گذاشتن متحدان خود از جمله دلایل سقوط سریع افغانستان بوده است.