-
رقابت زلنسکی و نتانیاهو در راهروهای کاخ سفید
روزنامه روسی نوشت که رقابت میان اوکراین و اسرائیل برای دریافت تسلیحات بیشتر از آمریکا شدت یافته است؛ ازآنجاکه نتانیاهو دسترسی بیشتری به ترامپ دارد، مسیر انتقال مهمات به سوی خاورمیانه تغییر می یابد.
-
یمن نسخه آمریکا را پیچید! پایان عصر ناوهای هواپیمابر آمریکایی؟
کارشناسان و ناظران امور امنیتی معتقدند که دوره ناوهای هواپیمابر که آمریکا طی دهههای گذشته از طریق آنها قادر به ایجاد وحشت در میان رقبایش بود، به پایان خود نزدیک شده است.
-
اندیشکده آمریکایی مطرح کرد؛
نسل جدید سیاستمداران آمریکا با اسرائیل همنوا نیستند
در حالی که وابستگی اسرائیل به آمریکا در حال افزایش بوده و به اوج رسیده است، برخی در بیت المقدس نگران هستند که تحولات جمعیتی و سیاسی در داخل ایالات متحده بهتدریج باعث فشار برای کاهش این پیوندها شود. نسل جدیدی در حال قدرت گرفتن است که ارتباط ضعیفتری با جامعه یهودی آمریکا دارد و نگرش آن نسبت به اسرائیل بسیار مبهمتر و انتقادیتر است.
-
تاب آوری و استمرار تولید با تنفس ۳ ماهه به صنعتگران و تولیدکنندگان
اقدامات جبرانی دولت و وزارت صنعت، معدن و تجارت با مشارکت و هم اندیشی بخش خصوصی در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی اسرائیل به ایران در قالب طرح «حمایت از تولید» برای تاب آوری صنایع و استمرار تولید با تنفس سه ماه در حوزه تسهیلات کلید خورد.
-
روسیه و شروط دشوار صلح
ماه عسل ترامپ و پوتین در خط پایان
با حضور دونالد ترامپ در کاخ سفید بسیاری امیدوار بودند تا آتشبس در اوکراین به اولین دستاورد آمریکا تبدیل شود ولی تلاش های کلیددار کاخ سفید با رویکرد ساختار در مسکو و واشنگتن هماهنگ نبود و نتیجه ای حاصل نشد.
-
پرونده سیاه آلمان علیه ایران؛ از تجهیز صدام تا تطهیر تجاوز رژیم اسرائیل
آلمان در برابر جنایات تاریخی علیه ایران نهتنها سکوت نکرده، بلکه از تجهیز صدام به سلاح شیمیایی گرفته تا تطهیر حمله متجاوزانه اخیر رژیم صهیونیستی، نقش مخرب آشکاری ایفا کرده است.
-
ادعای ترامپ درباره حمله ایران به العدید به چالش کشیده شد
تصاویر ماهوارهای جدید نشاندهنده خسارت قابلتوجه به پایگاه هوایی العدید آمریکا در قطر پس از حملات تلافیجویانه ایران در ماه گذشته است.
-
فشار آمریکا بینتیجه ماند
جنگنده چینی محور تقابل پکن و واشنگتن
درحالیکه آمریکا و اسرائیل با نگرانی به افزایش نفوذ نظامی چین در خاورمیانه مینگرند، وزارت دفاع چین با اتخاذ موضعی صریح اعلام کرد که در صادرات جنگندههای J-10C، نه از واشنگتن دستور میگیرد و نه با معیارهای غربی هماهنگ میشود. اکنون، ایران و چند کشور دیگر بهدنبال تقویت توان هوایی خود، چشم به پکن دوختهاند.
-
سلاح های چینی که به ایران می رسد و موازنه نبرد با امریکا و اسرائیل را برهم می زند!
وقتی پاکستان با اقتصاد ضعیفتر توانسته اسکادران J-۱۰ داشته باشد، چرا ایران با منابع نفتی و جمعیت بیشتر هنوز درگیر نگهداری از فانتومهای دهه ۶۰ است؟ شاید پاسخ این سؤال در عمق وابستگی ذهنی ایران به فناوری غرب و ناتوانی در ساخت یک ساختار مدرن هوایی نهفته باشد.
-
تکرار ژستهای نمایشی در کاخ سفید
در حالی که دونالد ترامپ در ضیافت شام با نتانیاهو از «مذاکرات قریبالوقوع با ایران» خبر داد، تهران این ادعا را قاطعانه تکذیب کرد. حالا این پرسش مطرح است: چرا آمریکا در اوج تنشهای منطقهای، چنین پیامی را منتشر کرده و به دنبال چه اهدافی است؟
-
کدام کشورهای اروپایی از اسرائیل در جنگ حمایت نکردند؟
کشورهای اروپایی با توجه به دیدگاهها، منافع اقتصادی و سیاسی، و تاریخچه روابط خود، مواضع مختلف و گاه متضادی نسبت به جنگ ایران و اسرائیل اتخاذ کردند. این تفاوتها باید با دقت و هوشمندی توسط ایران تحلیل شود تا سیاست خارجی و دیپلماسی خود را به بهترین شکل تنظیم کند.
-
تجدیدنظر کشورهای عربی در سیاست خارجی خود
ایران قدرتمند بهتر از اسرائیل جاهطلب است
کشورهای عربی حوزه خلیج فارس که همواره ایران را به عنوان رقیب راهبردی میدیدند، اکنون در حال بازنگری در معادلات امنیتی خود هستند. از نگاه آنها، یک ایران مقاوم و دارای قدرت بازدارندگی، بهتر از اسرائیلی است که بدون مانع به دنبال تحقق پروژههای توسعهطلبانه خود در منطقه باشد.
-
انگیزه های پیدا و پنهان چین از کمک تسلیحاتی به ایران در گفتگو با مهدی نصر
در روزهای بعد از جنگ و پس از سفر امیر نصیر زاده به چین، بحث پیرامون خرید تسلیحات چینی همچون جنگنده و سیستمهای پدافندی بالا گرفته است. برای باز شدن ابعاد این موضوع و چرایی کمک چین به ایران در برابر اسرائیل و آمریکا با دکتر مهدی نصر به گفتگو نشستیم.
-
چشمها به رژه نظامی سوم سپتامبر دوخته شده...
آیا ترامپ در رژه نظامی پکن کنار چین و روسیه خواهد ایستاد؟
دعوت از رهبران قدرتهای پیروز جنگ جهانی دوم برای حضور در رژه ۸۰سالگی پیروزی، فرصتی تاریخی برای بازسازی نظم بینالمللی است. حالا این سوال مطرح است: آیا دونالد ترامپ با درک اهمیت این لحظه، به پکن خواهد رفت؟
-
توافق پنهان روسیه با آمریکا برای عدم تحویل سوخو 35 به ایران!
اخیرا گروهی که در علاقه به غرب در ایران زبان زد هستند مدعی شدند که روسیه از تحویل سوخو 35 به ایران خودداری کرده است. اما با بررسی دقیق این مساله می توان فهمید که این گروه اطلاعات غلطی را به مردم میدهند.
-
تحلیلگر عرب بررسی کرد؛
پیامدهای حمله اسرائیل به پاکستان؟!
«مهدی مبارک عبدالله» معتقد است که رویدادهای پس از حمله به ایران از احتمال حمله پیش دستانه و برق آسای اسرائیل به تاسیسات هسته ای و انبارهای سلاح های هسته ای پاکستان خبر می دهند اما در عرصه عمل واقعیت ها چیز دیگری است و هرگونه ماجراجویی علیه پاکستان مصیبتی ویرانگر برای موجودیت و آینده رژیم اسرائیل به بار می آورد.
-
ریشه های جنگ 12 روزه و آینده واکنش اسرائیل در گفتگو با محمدعلی رامین
دکتر محمدعلی رامین معتقد است که جنگ اسرائیل با ایران آنگونه که رژیم صهیونیستی گمان میکرد پیش نرفت و فشار اجتماعی ناشی از ضربات نظامی ایران، آینده مبهمی را در برابر ساکنان آن قرار داده است.
-
روزنامه آمریکایی بررسی کرد؛
واکنش چین و روسیه در خلال جنگ ۱۲ روزه
نیویورک تایمز نوشت، برخی مقامات آمریکایی درباره «محور چین - روسیه - ایران و کره شمالی» سخن میگفتند، اما جنگ آمریکا و اسرائیل با ایران، محدودیتهای این ایده را برملا کرد.
-
جنگ ایران و اسرائیل و آینده مکانیسم ماشه
احتمال فعالسازی مکانیسم ماشه از سوی اروپا پس از جنگ ۱۲ روزه به دلیل تصور تضعیف ایران و هزینه نسبتاً پایین این اقدام، افزایش یافته است.
-
سقوط بزرگمرد آمریکایی در چین و کابوس برای ترامپ!
نشریه وال استریت ژورنال در گزارشی به کاهش افت جایگاه تسلا در بازار چین پرداخته است. این نشریه در گزارش خود آورده است: در شرایطی که ایلان ماسک با چالشهای فزاینده در حوزه کسبوکار و سیاست در ایالات متحده مواجه است، او همزمان با مشکلاتی در دیگر بازار مهم خود، یعنی چین، دستوپنجه نرم میکند.
-
در گفتگو با عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی بررسی شد؛
آینده حضور و مشارکت هند در چابهار؟
«سیدجواد حسینی کیا» گفت: در صورتی که برای دولتمردان و نیروهای امنیتی کشور محرز شود که هند حامی حمله اسرائیل به ایران بوده یا کمک و مساعدتی به اسرائیل داشته است، بی تردید باید جایگزین مطلوبی به جای این کشور در منطقه آزاد چابهار انتخاب شود.
-
دولت ایران علیه امنیت ملی؛ فرصت طلب ساده لوح و ضربه به محور چین و روسیه!
نشریه نیویورک تایمز در گزارشی به این موضوع پرداخت که چرا چین و روسیه در طول درگیری جمهوری اسلامی با اسرائیل و آمریکا، از تهران حمایت نکردند و از این پایتخت بحران زده فاصله گرفتند.
-
ایران درس عبرتی برای کره شمالی
اندیشکده اماراتی نوشت کره شمالی با دقت بسیار زیاد روند جنگ ایران و رژیم اسرائیل را دنبال کرد. این جنگ درس ها و عبرت هایی برای کره شمالی به دنبال داشت که از آنها برای مقابله با هرگونه تهدید نظامی احتمالی در شبه جزیره کره استفاده خواهد کرد. یکی از برجسته ترین درس های این جنگ یرای کره شمالی اهمیت دادن به بازدارندگی هسته ای برای مقابله با هرگونه حمله خارجی است.
-
ترکیه و اسرائیل در معرض خطر رویارویی هستند!
برای دههها، سیاستگذاران آمریکایی ترکیه و اسرائیل را متحدانی حیاتی و ستونهای ثبات منطقهای تلقی میکردند. اکنون این دو ستون مستقیماً در برابر یکدیگر قرار گرفتهاند.
-
پاسخ مقتدرانه ایران به آژانس؛
پایان بازی گروسی نزدیک است؟
ایران در پی گزارشهای مغرضانه و نیز سکوت آژانس مقابل تجاوز به تأسیسات هستهای خود، با پاسخی هدفمند و بازدارنده، بازی رسانهای غرب را بر هم زد و مسیر گروسی را به چالش کشید.
-
نقد فیلم بالرین (بالرینا) Ballerina 2025
ایو ماکارو، پس از قتل پدرش جلوی چشمانش، در یک مدرسه باله (آکادمی کشتار) پنهان شده و شروع به یادگیر فنون کشتار میکند تا پس از سالها به یک ماشین کشتار تبدیل شود. سال ها بعد او که بدنبال انتقام از قاتلین پدرش است سرنخ هایی را در این زمینه پیدا کرده و تصمیم میگیرد تا برای انتقام از عاملین قتل پدرش اقدام کند...
-
بانک مرکزی روسیه بررسی کرد؛
وخامت وضعیت مالی شرکتهای بزرگ روسیه
بانک مرکزی روسیه در گزارشی در مورد وخامت وضعیت مالی شرکتهای بزرگ این کشور از احتمال ورشکستگیهای برخی از این شرکت های مقروض خبر داد.
-
چرا چین تنها گزینه واقعی ایران برای نوسازی نیروی هوایی است؟
وقتی پاکستان با اقتصاد ضعیفتر توانسته اسکادران J-۱۰ داشته باشد، چرا ایران با منابع نفتی و جمعیت بیشتر هنوز درگیر نگهداری از فانتومهای دهه ۶۰ است؟ شاید پاسخ این سؤال در عمق وابستگی ذهنی ایران به فناوری غرب و ناتوانی در ساخت یک ساختار مدرن هوایی نهفته باشد.
-
اثر قدرت نظامی ایران بر بازار جهانی طلا!
اونس جهانی که پس از انتشار اخبار حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی به ایران در ساعات اولیه تا سطح ۳۴۵۰ دلار صعود کرده بود، با واکنش های سریع و حساب شده ایران و اثبات توان دفاعی و در نهایت اجبار رژیم صهیونیستی به آتش بس مجدد تا محدوده ۳۳۰۰ دلار کاهش یافت.
-
کریدور زنگزور: پل استراتژیک اسرائیل برای عملیات نظامی علیه ایران
چنانکه در جریان جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه ایران، حملات نظامی متعدد به شهرهای تبریز، اردبیل و سایتهای راداری در شمال غرب ایران، استفاده از حریم هوایی مناطق مرزی ایران با ترکیه و جمهوری آذربایجان گزارش شده است. این حملات، که با بهرهگیری از جنگندهها و پهپادهای رژیم صهیونیستی انجام شده، نشاندهنده استفاده این رژیم از حریم هوایی کشورهای همسایه ایران برای اجرای عملیات نظامی است.