آیا سازمان بورس ترمز قانون شکنی بنیاد شهید و سازمان اقتصادی کوثر را کشید؟

این سوال برای فعالان بازار سرمایه مطرح شده است که آیا سرانجام سازمان بورس ترمز قانون شکنی بنیاد شهید و سازمان اقتصادی کوثر را می کشد؟

به گزارش تحریریه، این سوال برای فعالان بازار سرمایه مطرح شده است که آیا سرانجام سازمان بورس ترمز قانون شکنی بنیاد شهید و امور ایثارگران و سازمان اقتصادی کوثر در بی توجهی به حداکثرسازی منافع سهامداران را کشیده است؟

سازمان اقتصادی کوثر با فعالیت مهم در بخش هایی از صنعت کشاورزی از نهاده های دامی تا مرغ و آبزیان، معادن و ... شناخته شده بوده و نهادی موثر در کنش های اقتصادی کلان به شمار می رود. اما این سازمان در ماجرای شرکت خوراک دام پارس با نماد غدام یکی از بحث برانگیزترین عملکردها را رقم زده و مانع از افزایش سرمایه این شرکت در بیش از نیم قرن گذشته شده است به طوریکه غدام در 57 سال اخیر افزایش سرمایه ناشی از تجدیدارزیابی دارایی ها نداشته است و با سرمایه ثبتی در دوران پهلوی دوم فعالیت می کند!

چندی پیش و پس از حساس شدن کارشناسان و برخی نهادهای نظارتی به عملکرد بحث برانگیز و مرموز سازمان اقتصادی کوثر در دوران محمدرضا اسکندری، خبرگزاری فارس در گزارشی مشروح با عنوان بزرگترین افزایش سرمایه بورس چرا رخ نمی‌دهد/ «غدام» بدون افزایش سرمایه واگذار می‌شود؟ به تشریح عملکرد عجیب سازمان اقتصادی کوثر پرداخت که با سکوت مدیران سازمان کوثر روبرو شد. محمدرضا اسکندی مدیرعامل و جواد وکیلی از افراد نزدیک به محمدرضا پورابراهیمی رئیس پرحاشیه کمیسیون اقتصادی مجلس از افرادی بودند که بر تصمیم سازی ها درباره غدام اثر مستقیم داشتند و مورد اعتراض سهامداران قرار گرفته بودند.

اینکه نقش شهیدی و تیم مساله دار دولت حسن روحانی در آسیب زدن به سهامداران شرکت خوراک دام پارس با چه هدفی وجود داشت و چگونه عمل می کرد، و چه برنامه هایی برای غدام به عنوان تنها شرکت بورسی فعال در حوزه نهاده های دامی داشتند، معلوم نیست، اما مدیران دوره حسن روحانی مانند جواد وکیلی با اسباب کشی در دولت رئیسی راهی سپهر صادرات شدند.

در دوران حضور قاضی زاده هاشمی در راس بنیاد شهید و ناصر فخاری در سازمان اقتصادی کوثر؛ علیرغم وعده های اصلاح بورس در 3 روز و ...؛ اما تغییری روی نداد و در بر همان پاشنه گذشته می پرخد و شرکت خوراک دام پارس با سومدیریت اداره می شود.

اصرار عشقی رئیس سازمان بورس باعث شده است تا قفل عدم افزایش سرمایه غدام پس از 57 سال شکسته شود و این شرکت که برآورد می شود تا 5 هزار میلیارد تومان دارایی داشته باشد از رقم 16 میلیارد تومانی! کنونی فاصله بگیرد.

اوضاع سایر شرکت های بنیاد شهید و سازمان اقتصادی کوثر در دوران سیدابراهیم رئیسی نیز تفاوت خاصی با دوران حسن روحانی ندارد. که با صدها پرونده فساد و ارتشا باعث نابود شدن منابع جامعه هدف شده بود.

قاضی زاده هاشمی برای جبران سومدیریت خود به مانورهای رسانه ای بر روی مساله واردات خودرو جانبازان متمرکز شده است که بیش از آنکه به معیشت این قشر مظلوم کمک کند، به ابزار تبلیغات منفی تبدیل شده است، زیرا مردم بی اطلاع از وضعیت بنیاد شهید، سازمان اقتصادی کوثر و ... گمان می کنند که این معاونت ذیل دولت رئیسی واقعا در حال ارائه چنین خدماتی به جامعه هدف است و نمی دانند که با جریان سازی تبلیغاتی روبرو هستند و واقعیت با تبلیغات فاصله زیادی دارد.

پایان/

۱۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۰
کد خبر: 26765

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 7 + 0 =