جعلیات دولتی به نام تک نرخی سازی ارز!

با وجود تأکید مکرر دولت بر اجرای سیاست «تک‌نرخی‌سازی ارز»، شواهد و واقعیت‌های بازار نشان می‌دهد آنچه در عمل جریان دارد، نه یک اصلاح ساختاری شفاف، بلکه مجموعه‌ای از تصمیمات متناقضی است که با نام ساماندهی ارزی، به بی‌اعتمادی و آشفتگی بیشتر دامن زده است.

۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۰
کد خبر: 34332

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 0 =

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 3
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 1
    • IR ۱۸:۲۸ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۴
      0 0
      فرار رو به جلو که میگویند این است حالا که دولت ایده شما را اجرا کرد و غلط بودن حرف شما اثبات شد حربعد می زنید حرفتون انکار می کنید نشونه اش اینکه تیتر می زنید(حذف ارز ترجیحی زمینه‌ساز رونق کسب وکارهای واقعی) 2-نه یک اصلاح ساختاری شفاف:فارغ از درست یا غلط بودن ارز چند نرخی .بودن یا نبودن ارز چند نرخی ربطی به ساختار شفاف ندارد یعنی می شود ارز صد نرخی باشد ولی شفاف و بدون فساد یا فساد کم باشد حالا شما می خواهید ارز تریجی را حذف و سفره مردم کوچکتر بشود. چند نکته دیگر که شاید بعدا گفتم(فیلم مناظره عطا بهرامی با محمود جامساز دیدم خوب بود ولی این کلیپ با توجه به کلیپ های قبلی که بد بودن ندیدم )
    • احمد IR ۱۲:۰۵ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۵
      0 0
      سلام و درود والا من که به این دولت امیدی ندارم و چشمم آب نمیخوره! منش و رفتار این ها با تجارت آزاد و آزاد سازی واردات خودرو برای همه مردم و ارز تک نرخی و غیره نمی‌خونه! ناف این هارو (جریان اصلاحات) با رانت بریدن ، اینا هر جور دست و پا میزنند که منافع خودشون رو حفظ کنند! نمیشه از اونایی که کشور رو به این فضاحت رسوندن انتظار بیشتری داشت ، دو با دو چهار میشه ، همیشه و همه جای دنیا!
    • IR ۱۴:۱۳ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۵
      0 0
      کالابرگ دادنشون هم بدون مشکل نیست فروشگاه زنجیره ای میری ماکارونی میتونی برداری اما سویا نمیتونی، پنیر میتونی ولی خامه و کشک و کره نمیتونی، لازانیا و نودل میتونی برداری ولی رشته آشی نمیتونی کدوم آدم فقیری لازانیا میخواد، برنج ها اکثرا ده کیلویی هستن، فله تقریبا ندارن اکثرا بسته بندیه یعنی نمیشه نیم کیلو گوشت بگیری باید حتما یک کیلو باشه نمیتونی سویا و رب گوجه بگیری تا با ماکارونی کالابرگ یک غذای کامل درست کنی. تو شهر ما هیچ قصاب و مرغ فروشی شخصی گوشت قرمز و مرغ را کالابرگ نمی دن هنوز قند و شکر را کالابرگی کردن باید بگیری تا مرض قند بگیری