برای "تقویت حافظه" از خواص این خوراکیها غافل نشوید!

هوش و حافظه یکی از عملکردهای شناختی مغز است که برای انجام امور روزمره، یادگیری و ادامه حیات بسیار ضروری و لازم است؛ در این مطلب به چند راهکار تقویت حافظه اشاره شده است.

به گزارش تحریریه؛ حافظه انواع مختلفی دارد مانند حافظه کوتاه‌مدت، حافظه بلندمدت، حافظه شنیداری، حافظه دیداری و همینطور حافظه ترس.

در زمان‌های گذشته اطبا معتقد بودند مغز جایگاه قوای نفسانی است و حافظه هم جزئی از آن به حساب می‌آید.

علت اختلال در عملکرد حافظه از دیدگاه طب سنتی

اما طب سنتی علل اولیه و اصلی اختلال در عملکرد حافظه را "سردی مغز" معرفی می‌کند؛ در واقع باید گفت به طور کلی افزایش سردی و تری یا سردی و خشکی در بدن از علتهای مهم اختلال حافظه است لذا نخستین قدم در بهبود عملکرد حافظه، پرهیزهای غذایی درست و صحیح است برای مثال عدم مصرف سردیجات و به خصوص ترشی در شب‌ میتواند بسیار مفید و موثر واقع شود.

تقویت‌کننده‌های حافظه

احتمالاً نام "کندر" که آشناترین تقویت‌کننده حافظه محسوب می‌شود را شنیده‌اید؛ کندر با تقویت نورون‌های مغزی و تشکیل دندریت‌ها و آکسون‌ها به تقویت حافظه و پیشگیری از آلزایمر کمک می‌کند.

در واقع میتوان گفت کندر دارای موادی است که به حفظ و نگهداری حافظه کمک می‌کند.

"بادرنجبویه" نیز که یکی از شناخته‌شده‌ترین گیاهان دارویی محسوب می‌شود و خاصیت آرام‌بخشی نیز دارد؛ در گذشته از آن برای تقویت حواس و ذهن استفاده می‌شده است.

البته اطبا معتقدند این گیاه مفید در بهبود حافظه بلندمدت نیز خیلی خوب عمل می‌کند.

اثر خوردنی‌هایی مثل زعفران، زنجبیل، مویز، عسل و هلیله نیز در زمینه افزایش حافظه بسیار توصیه شده‌اند و خواص آن‌ها در تقویت قوای ذهنی ثابت شده است.

انتهای پیام/

۱۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۲
کد خبر: 8558

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 8 + 3 =