سلامتی خود را با مصرف "روغن‌های حیوانی" تضمین کنید!

آیا این نکته که طبق آمار رسمی وزارت بهداشت کشورمان، در حال حاضر بیماری‌های قلبی و عروقی عامل شماره یک مرگ و میر ایرانیان است، خود نمی‌تواند گواهی بر عدم درستی باور القایی "مضرر بودن روغن‌های حیوانی" باشد؟!

به گزارش تحریریه؛ تا به حال، بارها و بارها در اخبار و تبلیغات مختلف به انحای مختلف شنیده‌اید که "از مصرف روغن‌های حیوانی پرهیز جدی داشته باشید!"، "روغن‌های حیوانی دشمن سلامتی و قلب و عروق شماست!"

اما آیا حقیقتاً و بر اساس مستندات علمی، مصرف روغن‌های حیوانی برای سلامت ما مضر هستند و باعث ایجاد یا تشدید بیماری‌های قلبی و عروقی می‌شوند؟!

آیا اینکه تقریبا طی حدود 50 سال اخیر به واسطه تبلیغات پرحجم علیه روغن‌های حیوانی، این نوع از روغن‌ها از سبد مصرفی خانوارهای ایرانی حذف شده و جای آن را روغن‌های نباتی جامد یا مایع گرفته است، میزان سلامت عمومی مردم کشورمان افزایش داشته و میزان بیماری‌های قلبی و عروقی کاهش یافته است؟!

آیا این نکته که طبق آمار رسمی وزارت بهداشت کشورمان، در حال حاضر بیماری‌های قلبی و عروقی عامل شماره یک مرگ و میر ایرانیان است، خود نمی‌تواند گواهی بر عدم درستی باور القایی "مضرر بودن روغن‌های حیوانی" باشد؟! چرا که طی حداقل 5 دهه اخیر، روغن‌های حیوانی از سفره‌های ایرانی حذف شده و در صورت واقعی بودن مضرات روغن‌های حیوانی از سویی و از سوی دیگر، جایگزین شدن روغن‌های نباتی مایع موجود در بازار کشورمان، امروز می‌باید شاهد کاهش محسوس بیماری‌های قلبی و عروقی می‌بودیم! اما بر عکس، طی 5 دهه اخیر و پس از حذف روغن‌های حیوانی شاهد رشد تصاعدی و پرسرعت بیماری‌های قلبی و عروقی و سکته‌های قلبی هم بوده‌ایم!

پس حالا با این اوصاف باید به این سؤال کلیدی پاسخ داده شود که آیا روغنهای مایع موجود در بازار کشورمان که هر بطری از آن‌ها ترکیبی از روغنهای مختلفی مانند کانولا، سویا، ذرت، آفتاب‌گردان، پالم و ... هستند برای سلامتی انسان بی‌خطرند و آیا مصرف این روغنها در درازمدت باعث ابتلا به انواع و اقسام بیماریها از جمله بیماریهای قلبی ــ عروقی و سکته‌های قلبی نمی‌شود؟

اگر به‌راستی روغنهای مایع موجود در بازار کشورمان، روغنهای سالمی هستند چرا هر روز شاهد رشد روزافزون بیماران قلبی ــ عروقی و رشد تصاعدی سکته‌های قلبی و مغزی هستیم؟! و چرا در حال حاضر، علت اول مرگ ایرانیان، سکته‌های قلبی است؟!

پس جا دارد در این گزاره که طی این سالها به صورت گسترده تبلیغ و تبدیل به باور عمومی شده، با تردید نگاه کرد که "روغن‌های حیوانی دشمن سلامتی و قلب و عروق شماست!"

 "روغنهای حیوانی"  مانند روغن زرد،‌ شحم گاوی، دنبه و ... در گذشته‌های نه‌چندان دور، روغن اصلی مصرفی مردم کشورمان بوده است و اتفاقا بخش زیادی از سطح سلامت مردم کشورمان به مدد مصرف این نوع از روغن‌ها بوده است.

در ادامه به مرور برخی از مستندات درباره فواید روغن‌های حیوانی و ضروری بودن مصرف این دسته از روغن‌های برای سوخت و ساز بدن پرداخته‌ایم:

با "روغن نباتی جامد، مایع و دارای پالم" قلب نمی‌تواند 100هزار بار در شبانه‌روز بزند

دکتر حسن اکبری؛ متخصص آسیب‌شناسی: قلب باید در یک روز 100 هزار بار ضربان داشته باشد، باید بنزینی سوپر استفاده کرد تا قلب در طول یک روز 100 هزار بار بزند تا عمر طولانی داشته باشیم؛ با روغن نباتی جامد، مایع و سرخ‌کردنی دارای پالم، قلب نمی‌تواند صدهزار بار در شبانه‌روز بزند و در نتیجه، عمر آن کاهش می‌یابد و به 50 یا 60 سال رسیده و در افراد ضعیف‌تر به 35 سال یا کمتر کاهش می‌یابد.

در کتابی تحت عنوان «مثلث سلامتی» نوشته‌ام چه بخوریم و چه نخوریم، چه غذاهایی برای سلولهای بدن مثل بنزین سوپر و چه غذاهایی مثل نفت و گازوئیل هستند؛ سؤال من این است که آیا جوانان به بدنشان بنزین سوپر منتقل می‌کنند یا گازوئیل و نفت؟ وقتی فردی گرسنه شده و از فست‌فود استفاده می‌کند، این نوع غذا برای سلولهای بدن خیلی زحمت درست می‌کند و به‌دلیل کُند شدن تبدیل این غذا به گلوکز باید فرآیندهای پیچیده انرژی طی شود؛ اگر یک کره حیوانی را به‌همراه عسل در وعده صبحانه مصرف کنیم خیلی زود به انرژی تبدیل می‌شود.

سلولهای قلبی و عضلانی از روغن حیوانی به‌عنوان سوخت استفاده می‌کنند

اکثر سلولهای بدن مثل سلولهای مغزی از گلوکز به‌عنوان سوخت استفاده کرده اما سلولهای قلبی و عضلانی از روغن حیوانی به‌عنوان سوخت استفاده می‌کنند؛‌ افرادی سالها به‌دروغ گفته‌اند خوردن روغن حیوانی باعث سکته می‌شود و سؤال من این است که آیا جوانانی که در سن 35سالگی بر اثر سکته فوت می‌کنند، روغن حیوانی مصرف کرده‌اند یا همین روغن‌های مایع موجود در بازار کشور را مصرف کرده‌اند؟!

تهدید سلامتی مردم با حذف روغنهای مفید مانند روغن حیوانی و دنبه از سبد غذایی

قطعاً آهن به‌عنوان یک عنصر ضروری برای بدن لازم است اما برای تأمین آهن بدن راهکار داریم؛ متأسفانه افراط و تفریط در کارهایمان زیاد است؛ ابتدا روغنهای ارگانیک مانند روغن کرمانشاهی، روغن کوهان شتر، روغن دنبه را از زندگی مردم حذف کردند و به مردم القاء کردند که "با خوردن این روغنها، سکته می‌کنید" و روغن نباتی را که مخلوطی از چند روغن صنعتی است به‌عنوان روغن خوراکی به سبد غذایی مردم اضافه کردند و حالا می‌خواهند با توسل به قرص و دارو همه چیز را درست کنند.

مصرف روغن‌ حیوانی ضامن سلامت قلب و عمر طولانی

بنده به‌عنوان کسی که پزشک طب جدید هم هستم و در زمینه سلول با دیدگاه طب جدید و قدیم فعالیت می‌کنم، مقاله‌ای در کتاب مثلث سلامت تحت عنوان "روغنهای حیوانی بنزین سلولهای قلبی" دارم؛ هر کسی که می‌خواهد قلب سالم و عمر طولانی داشته باشد، روغن حیوانی بخورد.

روغن حیوانی را اصطلاحاً «روغن کرمانشاهی» می‌گویند و روغنی با رنگ زرد بوده که از شیر گرفته می‌شود؛ به‌این‌صورت که اگر کره محلی را آب کرده و دوغ آن را جدا کنیم، بقیه آن روغن حیوانی می‌شود؛ روغن حیوانی، بهترین نوع روغن است.

بعد از روغن زرد حیوانی، «روغن شحم گاو» بسیار مفید بوده؛ چربیهای اطراف قلب و کلیه و اعضای گاو، شحم گاوی است.

«روغن کوهان شتر» هم جزو روغنهای حیوانی خوب است و کم‌کیفیت‌ترین روغن حیوانی، «روغن دنبه» بوده که بسیار مفیدتر و بهتر از روغنهای مایع موجود در بازار است.

اکثر روغن‌های مایع بازار کشورمان تراریخته است

در انتها باید به این نکته خیلی مهم توجه داشته باشیم که امروزه مشخص شده که علاوه بر اینکه روغنهای مضری مانند "پالم" در ترکیب روغنهای مایع موجود در بازار کشورمان، آزادانه و به‌وفور استفاده می‌شود، بخش عمده نهاده‌های مورد استفاده برای تهیه این نوع روغنهای مایع مانند سویا و ذرت از "محصولات تراریخته" و دستکاری‌شده ژنتیکی هستند که بر اساس تحقیقات و آزمایشات مستقل انجام‌شده درباره محصولات تراریخته، عوارض و مخاطرات متعددی برای این دسته از محصولات به اثبات رسیده است از جمله نقش پررنگ این محصولات در ابتلا به انواع سرطان‌ها و بیماریهای صعب‌العلاج.

انتهای پیام/

۱۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۵
کد خبر: 8831

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 14 =

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 1
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • زهرا IR ۲۰:۱۲ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
      1 0
      عالی بوداستفاده کردیم