-
کایا کالاس، جانشین بورل کیست؟
کالاس ۴۷ سال سن دارد و سیاستمداری لیبرال است، در حالی که آقای بورل یک سوسیالیستِ کهنهکار و ۷۷ ساله بود. برهمین اساس، در نگاه نخست، بسیاری از تحلیلگران بر این باورند که سیاست خارجی اتحادیه اروپا از ابتدای دسامبر ۲۰۲۴ با چابکی بیشتری پیگیری خواهد شد. اما این همه داستان نیست.
-
مسیری متفاوت از تورم آرژانتین
تورم آرژانتین در ماه آگوست به کمترین میزان در ۳۱ ماه گذشته یعنی ۳.۹ درصد رسید.
-
تحلیلگر سرشناس جهان عرب تاکید کرد:
سربلندی مردم اردن در آزمون مقاومت
«عبدالباری عطوان» تحلیلگر سرشناس جهان عرب معتقد است به هلاکت رسیدن ۳ تن از نیروهای امنیتی رژیم اسرائیلی در گذرگاه الکرامة اردن نشان داد اردنی ها آزمون مبارزه با رژیم اسرائیل را خوب پس می دهند و در برابر اشغالگری مقاومت می کنند و نسل کشی رژیم اسرائیل را بدون پاسخ نمی گذارند. اقدام اردنی ها در گذرگاه الکرامة آغاز این پاسخ ها است و پس از این نیروهای ارتش اردن هم وارد عمل خواهند شد.
-
انقلاب در فروش نفت ایران به چین، و سخنان ترامپ درباره پایان تحریم! در گفتگو با سید احسان حسینی
صادرات نفت ایران به بالاترین میزان در ۶ سال گذشته رسیده و ۳۵ میلیارد دلار درآمد برای کشورمان داشته است. این درحالی است که مقامات کنونی کاخ سفید قصد دارند دور جدیدی از تحریمها را بر علیه ایران اعمال کرده و در مقابل ترامپ مدعی شد که در صورت پیروزی در انتخابات تحریمهای ایران را بر می دارد. در همین زمینه با سید احسان حسینی سردبیر خط انرژی و کارشناس حوزه انرژی به گفتگو نشستیم.
-
طرحی که می تواند مصر را به دام بیندازد
تله انفجاری فیلادلفیا!
جزئیات طرح جدید فیلادلفیا شیطنت آمیز و نشان دهنده یک تله انفجاری است که می تواند هر لحظه منفجر شود. این مساله مذاکرات را به خطر می اندازد و واقعیت جدیدی را بر مرز تحمیل می کند، که ممکن است پیامدهای جدی برای امنیت مصر داشته باشد زیرا نتانیاهو اصرار دارد مصر را تحت کنترل خود نگه دارد.
-
رئیسجمهور کاری کند که سرمایههای داخلی حفظ شود
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: رئیسجمهور باید برنامهای بنویسد که دلار از کشور خارج نشود و سرمایههای داخلی حفظ شود.
-
نقد فیلم تله - Trap 2024
در فیلم تله، ام نایت شیامالان سعی کرده تا بیننده همراه قاتل وارد دنیایی آشفته شود. در واقع اینبار ما منتظر کشف هویت قاتل نیستیم بلکه با قاتل همراه می شویم تا چگونگی فرار او را تجربه کنیم.
-
چرا پوتین در زنگزور زیر پای ایران را خالی کرد؟
اخیرا پوتین و مقامات روسی درباره افتتاح کریدور زنگزور مواضعی گرفتند با واکنش مسئولین کشور از هر طیف سیاسی روبرو شد. چرا پوتین که در دوره شهید رئیسی به شدت به ایران ابراز علاقه می کرد اکنون با تغییر دولت و روی کار آمدن پزشکیان چنین مواضعی گرفته، سوالی است که باید به آن پاسخی دقیق داد.
-
ائتلافی جدید برای مقابله با رژیم صهیونیستی
تحلیلگر عرب معتقد است تقویت روابط مصر و ترکیه، هسته شکل گیری ائتلاف بزرگی خواهد شد که کشورهای دیگری با نظارت روسیه، عربستان و ایران به این ائتلاف ملحق خواهند شد. موفقیت این کشورها در زمینه توسعه روابط، یک ابزار سیاسی برای جلوگیری از بلندپروازی های رژیم اسرائیل در منطقه است.
-
چرایی وحشت غرب از ورود موشک های ایرانی به جنگ روسیه؟
اخیرا مساله ارسال و فروش موشکهای ایرانی به روسیه در رسانه های غربی مجدد مطرح شده و جنجال گسترده ای به راه انداختند. سوالی که باید پاسخ داده شود این است که چرا غربی ها با وجود سلاحهای مختلف و پیشرفته ای که دارند، از سلاح های ایرانی و گسترش می ترسند؟
-
اگر کرهجنوبی هستهای شود ...!
به تازگی زمزمه هایی از سئول در مورد ساخت سلاح هسته ای خود و خروج کره جنوبی از پیمان منع اشاعه تسلیحات هسته ای (NPT) به گوش می رسد؛ این تصمیم از سوی متحد نزدیک کاخ سفید، بازی هسته ای را در سرتاسر جهان تغییر خواهد داد.
-
رونمایی از آشی که دولت برای تهرانیها پخته است، کرباسچی چه میگوید؟
اخیرا رئیسجمهور در قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء به ضرورت انتقال پایتخت اشاره کرد. در همین زمینه غلامحسین کرباسچی، شهردار اسبق مدعی شد: بر اساس مطالعاتی که در زمان دولت هاشمی انجام شد ۱۶۰ سازمان و موسسه دولتی بزرگ را میتوان از تهران خارج کرد که منجر به کاهش یکسوم جمعیت تهران میشود.
-
راهبرد «زمین سوخته»؛ پروژه شوم صهیونیستی برای حذف مسئله فلسطین
جنایتهای رژیم صهیونیستی در غزه و کرانه باختری را نه در قالب نبرد با مقاومت بلکه باید در چارچوب راهبرد «زمین سوخته» ارزیابی کرد؛ پروژهای شوم که با هدف حذف کلی مسئله فلسطین عملیاتی میشود.
-
بایستههای سیاست خارجی دولت پزشکیان در قبال عراق
کشور عراق برای ایران و جمهوری اسلامی از جهات متعددی چون موضوعات ژئوپلوتیک، ایدئولوژیک، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی همواره به عنوان یک متحد مهم و اصلی بوده و هست.
-
«ایلان ماسک» در آمریکای لاتین به دنبال چیست؟
«ایلان ماسک» میلیاردر آمریکایی و مالک شبکه اجتماعی «ایکس»، بخش زیادی از فعالیت خود در شبکههای اجتماعی را به تحولاتی که در آمریکای لاتین اتفاق میافتد، اختصاص داده است؛ حال این پرسش به ذهن متبادر میشود که انگیزه و منافع این شخصیت جنجالی در این منطقه چیست؟
-
تحلیل عطوان از موشک های ایرانی در روسیه
«عبدالباری عطوان» تحلیلگر مشهور عرب با اشاره به اتهامات بی اساس آمریکا علیه ایران درباره جنگ اوکراین، از نگرانی روز افزون آمریکا و ناتو از پیشرفت بزرگ در صنایع نظامی ایران و حرکت جهان به سمت نظام چندقطبی خبر داد.
-
تب داغ خرید طلا از سوی بانکهای مرکزی
شورای جهانی طلا اعلام کرد که با وجود بی سابقه بودن قیمت طلا، میزان خرید فلز زرد از سوی بانک های مرکزی کشورها در ماه جولای گذشته بیش از دو برابر شد.
-
وقتی که آمریکا مضحکه میشود؟
اخیرا پوتین از کاملا هریس حمایت خود را اعلام کرد و ترامپ در واکنش به این حرکت گفت: نمی دانم خوشحال باشم و ناراحت. این اتفاق خود گواه افول هژمون آمریکا می باشد.
-
کاکایی: مشکل اصلی صنعت خودرو قیمتگذاری دستوری است
«امیرحسین کاکایی» کارشناس بازار خودرو با بیان اینکه ثبات سیاست گذاری در این صنعت بسیار اهمیت دارد، تصریح کرد دولت نباید خودرو را پیش فروش یا در سامانه قیمت گذاری کند، بلکه همزمان افرادی که مطابق ضوابط قادر به واردات خودرو هستند، باید اجازه واردات داشته باشد. در این صورت شاهد رقابتی شدن بازار خواهیم بود.
-
تهدید بی سابقه السنوار توسط جمهوری خواهان
«عبدالباری عطوان» تحلیلگر جهان عرب با اشاره به تهدیدات «لیندسی گراهام» سناتور آمریکایی علیه «یحیی السنوار» رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس، آن را نشانه شکستی دانست که واشنگتن و متحد آن تل آویو در جنگ غزه و نیز در برابر نیروهای مسلح یمن متحمل شده است.
-
محورهای بنیادین نزدیکی روسیه، ایران و چین
طی چندین سال گذشته، ما شاهد نزدیک شدن فزاینده بین روسیه و ایران در زمینههای مختلف – سیاسی، ژئواستراتژیک، نظامی، اقتصادی، تجاری و حمل و نقل بودهایم، با این حال، برخی از سفرهای هیئتهای روسی به تهران نتایج محدودی داشته است. این موضوع با چه عواملی مرتبط است و چگونه میتوان فاصلهای را که هنوز بین دو کشور وجود دارد توضیح داد؟
-
نگرانی فزاینده آمریکا و ناتو از پیشرفت صنایع نظامی ایران/ جهان به سمت نظام چندقطبی میرود
«عبدالباری عطوان» تحلیلگر مشهور عرب با اشاره به اتهامات بی اساس آمریکا علیه ایران درباره جنگ اوکراین، از نگرانی روز افزون آمریکا و ناتو از پیشرفت بزرگ در صنایع نظامی ایران و حرکت جهان به سمت نظام چندقطبی خبر داد.
-
مصر و تحقیر ژئوپولیتیک!
هدف اسرائیل از سیطره مدام بر فیلادلفیا فراتر از تحکیم محاصره باریکه غزه از چهار جهت جغرافیایی و برای پایان دادن به نفوذ و ارتباط فیزیکی و معنوی مصر با پرونده فلسطین است.
-
مناظره عطا بهرامی با تیم جدال
اخیرا علی علیزاده در یکی از برنامه های "جدال" از عطا بهرامی دعوت به مناظره کرده است.
-
اعتراف به ناکارآمدی کارزار فشار حداکثری
درحالیکه «دونالد ترامپ» به عنوان سلطان وضع تحریم می گوید دلار به خاطر تحریم تضعیف شده و این روند را تغییر می دهد، «ریچارد نفیو» معمار تحریمهای هوشمند علیه ایران در وزارت خارجه و وزارت خزانه داری آمریکا هم در یادداشتی به ناکارآمدی و عدم تاثیر و امکان رژیم تحریم اذعان کرد.
-
دلیل اصلی آتش سوزی در جنگل های زاگرس چیست؟
بهار و آغاز تابستان امسال بخش گستردهای از جنگلها، مراتع و کشتزارها در استانهای زاگرسنشین دچار آتشسوزی شدهاند و هر بار که شعله های آتش جان میگیرد، دلسوزان هشدار میدهند که ارزش اقلیمی جنگلهای زاگرس برای کشور حیاتی است. جالب اینجاست که مدتهاست اجازه نمی دهند که دام کشاورزان برای چرا به مراتع زاگرس رفته و گیاهانی که موجب گسترش آتش سوزی می شوند را بخورند.
-
بازار طلا در انتظار تصمیم فدرال ریزرو
فعالان اقتصادی در آمریکا پیش بینی می کنند که به دلیل آمارهای اقتصادی در آمریکا قیمت طلا نوسان سریع و زیادی را در آینده نزدیک تجربه نمی کند اما همه چیز به تصمیم فدرال ریزرو در مورد نرخ بهره بستگی دارد.
-
دستور اردوغان برای واردات انبوه از ایران!
اکنون که در تمام دنیا جنگ تعرفه به راه افتاده اما عده ای برای نابودی تولید داخل و در نتیجه صادرات همچنان اصرار به پرداخت ارز ترجیحی دارند.
-
پشت پرده پروژه یهودیسازی قدس و مسجدالاقصی/سکوت و همدستی سران عرب
رژیم صهیونیستی که پیشتر با تاکتیکهایی چون گسترش شهرکسازی، تخریب منازل فلسطینیها و کوچاندن آنها پروژه یهودیسازی قدس را اجرا میکرد، اکنون با کابینه تندرو در پی یهودیسازی مسجدالاقصی است.
-
مدیران انقلابی لازمه مدیریت کشور هستند
یک نماینده مجلس شورای اسلامی تاکیدکرد:استفاده از توان و ظرفیت مدیران انقلابی، لازمه مدیریت کشور است.