ماجرای سونامی خودروهای فرسوده ایرانی چه بود؟

در حال حاضر فقط 10 درصد ظرفیت مراکز اسقاط خودروهای فرسوده در کشور فعال است و به گفته کارشناسان، بی توجهی دولت و خودروسازان باعث شده که تا سال 1404 با سونامی خودروهای فرسوده مواجه شویم.

به گزارش تحریریه، به گفته کارشناسان صنعت اسقاط خودروهای فرسوده، تعداد خودروهای فرسوده در کشور تا سال 1404 به 8 میلیون دستگاه خواهد رسید و بروز سونامی خودروهای فرسوده اتفاق خواهد افتاد.

محمد حسین گودرزی، عضو انجمن صنفی مراکز اسقاط و بازیافت خودروهای فرسوده در این مورد معتقد است: در حال حاضر تولید خودرو در کشور به حدود یک میلیون و 200 هزار دستگاه رسیده که با در نظر گرفتن خودروهای وارداتی باید گفت که سونامی خودروهای فرسوده در راه است.

وی افزود: این در حالی است که تنها مسیر خروج خودروهای فرسوده‌ یعنی واردات خودرو طی چند سال گذشته مسدود شده است. طبق برآوردها تا سال ۱۴۰۴ تعداد خودروهای فرسوده در کشور به 8 میلیون دستگاه می‌رسد، در حالی که سال گذشته تنها ۸ هزار دستگاه خودروی فرسوده در کشور اسقاط شد.

منبع: فارس

پایان/

۱۱ تیر ۱۴۰۰ - ۲۰:۴۲
کد خبر: 11066

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 5 =