ایران این بار منتظر حمله رژیم اسرائیل نمی‌ماند

«عبدالباری عطوان» معتقد است این بار ایران منتظر حمله رژیم اسرائیل نخواهد ماند تا پاسخ دهد، بلکه ایران برای به دست گرفتن ابتکار عمل در حال آماده‌باش کامل به سر می‌برد. این بار صبر راهبردی ایران متفاوت خواهد بود و رژیم اسرائیل تاوان بسیار سنگینی پرداخت خواهد کرد.

به گزارش تحریریه، «عبدالباری عطوان» تحلیلگر سرشناس جهان عرب، در بخشی از اظهارات خود به کانال یوتیوبی «صوت» گفت: موضوع مهمی که این روزها در جریان است، آماده شدن آمریکا و رژیم اسرائیل برای حمله به ایران است. به نظر من، سفر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم اسرائیل به فلوریدا و دیدار وی با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا بسیار خطرناک است. بر پایه اعلام رسانه‌های رژیم اسرائیل، نتانیاهو در این سفر سناریوهای گوناگون این حمله را با خود به همراه دارد. مانورهای موشکی سپاه پاسداران جمهوری اسلامی در تهران، اصفهان، خرم‌آباد، مهاباد و دیگر شهرها نیز بیانگر این موضوع است. این مانورها بسیار وحشتناک و مهم بودند. این مانورها همچنین نشان می‌دهد ایران در آمادگی کامل به سر می‌برد. این کشور برای حمله و برای دفاع از خود آماده است. ایران به طور بی‌سابقه‌ای و با سرعت شتابنده‌ای خود را آماده کرده است.

تحلیلگر فلسطینی‌تبار گفت: در حمله سیدنی استرالیا نیز که یهودیان در اجتماع عیدالانوار هدف قرار گرفتند، رژیم اسرائیل، ایران را متهم کرد. شاید این اتهام‌ها بهانه‌ای برای رژیم اسرائیل باشد. «عبدالرحیم موسوی» رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی گفت رژیم اسرائیل در این حمله نقش داشت و این یک مهندسی و خودزنی است. این رژیم می‌خواهد از این حمله به عنوان بهانه‌ای علیه ایران سوءاستفاده کند. ایرانی‌ها هیچ نقشی در این حمله نداشتند و رژیم اسرائیل بارها با هدف متهم کردن ایران، دست به قتل و کشتار یهودیان زده و عرب‌ها و مسلمانان را متهم به یهودی‌ستیزی کرده است.

این رژیم به دنبال تحریک افکار عمومی غربی‌ها علیه مسلمانان و عرب‌ها است. این بازی رژیم اسرائیل دیگر بر هیچ‌کسی پوشیده نیست. اسرائیلی‌ها در چنین توطئه‌چینی‌هایی معروف هستند. آن‌ها بارها معابد یهودیان را در بغداد، قاهره و دیگر مکان‌ها در کشورهای عربی و جهان منفجر کرده‌اند تا میان یهودیان ترس و وحشت ایجاد کنند و آن‌ها را مجبور به مهاجرت به سرزمین‌های اشغالی فلسطین کنند. این در حالی است که در همه کشورهای عربی و مسلمان، با یهودیان مانند دیگر شهروندان رفتار می‌شد. حمله استرالیا نیز هدفمند بود. موساد با این اقدام خواسته است افکار عمومی جهان را جلب کند. این یک راهبرد جدید برای مظلوم‌نمایی یهودیان است. آن‌ها با این اقدام بار دیگر به دنبال پررنگ کردن موضوع یهودی‌ستیزی هستند.

عطوان در بخش دیگری از اظهارات خود درباره برگزاری مانورها در ایران گفت: سناتور «لیندسی گراهام» یکی از نزدیک‌ترین افراد به ترامپ که حامی تسلیح و حمایت از رژیم اسرائیل است، گفته است موشک‌های ایرانی می‌توانند همه سامانه‌های اسرائیل، از جمله گنبد آهنین، را پشت سر بگذارند. او تلاش ایران در زمینه برنامه‌های موشکی را دنبال می‌کند. او گفته است توسعه موشک‌های بالستیک ایران خطر بزرگی برای رژیم اسرائیل است و من این موضوع را با ترامپ در میان خواهم گذاشت.

تحلیلگر فلسطینی‌تبار گفت: آن‌ها از موشک‌های ایران می‌ترسند. مشکل آمریکا و رژیم اسرائیل تنها برنامه هسته‌ای ایران نیست. آن‌ها از سامانه‌های موشکی ایران که به طور شتابنده‌ای در حال توسعه است، در ترس و وحشت به سر می‌برند. این موشک‌ها در آستانه رسیدن به آمریکا هستند. ایران دارای موشک‌های مافوق‌صوت و موشک‌هایی با قابلیت حمل مواد منفجره است. برخی از نسخه‌های این موشک‌ها در یمن نیز وجود دارند و دیده شد که چگونه این موشک‌ها از یمن شلیک می‌شوند و در عمق سرزمین‌های اشغال‌شده فرود می‌آیند و ایلات، حیفا و دیگر مکان‌ها را در هم کوبیدند. اسرائیلی‌ها از حمله غافلگیرانه ایران می‌ترسند. ایران برای حمله موشکی به رژیم اسرائیل برنامه‌ریزی می‌کند و اسرائیلی‌ها از این موضوع می‌ترسند. آن‌ها می‌گویند ایران می‌تواند به طور همزمان ۲ هزار موشک به سرزمین‌های تحت کنترل اسرائیل شلیک کند. این موشک‌ها همه سامانه‌های پدافندی رژیم اسرائیل را تسلیم کرده، از آن عبور خواهند کرد و به اهداف خود خواهند رسید.

وی تاکید کرد: بسیاری از گزارش‌ها نشان می‌دهد ایران این بار منتظر حمله رژیم اسرائیل نخواهد ماند تا پاسخ دهد، بلکه ایران برای به دست گرفتن ابتکار عمل در حال آماده‌باش کامل به سر می‌برد. ایران به خوبی می‌داند که هرگونه حمله رژیم اسرائیل از حمایت آمریکا برخوردار خواهد بود. اسرائیلی‌ها این بار به طور واقعی در ترس و وحشت به سر می‌برند. در جنگ ۱۲روزه، آمریکا و رژیم اسرائیل از میانجیگران عرب التماس کردند برای پایان دادن به جنگ وارد عمل شوند.

مانورهای اخیر، بزرگ‌ترین مانورهای ایران علیه رژیم اسرائیل بود. اکنون اوضاع تغییر کرده است. رژیم اسرائیل به دنبال وارد کردن آمریکا به جنگ با ایران در خاورمیانه است. آمریکا اکنون سرگرم جنگ در اوکراین و ونزوئلا است. این کشور به جنگی نیز علیه چین در تایوان وارد خواهد شد. اسرائیلی‌ها به دنبال ویران کردن سراسر جهان هستند. شاید انسان‌های شریفی در آمریکا پیدا شوند و اجازه ندهند آمریکا با تحریک رژیم اسرائیل به جنگ وارد شود و مانع ویرانی سراسر جهان شوند. دور از ذهن نیست که ایران با این مانورهای خود مانع از ورود آمریکا به جنگ شود. این بار صبر راهبردی ایران متفاوت خواهد بود.

رژیم اسرائیل تاوان بسیار سنگینی پرداخت خواهد کرد. اطلاعات نشان می‌دهد ایران توانسته است خلأهای پدافند هوایی خود را ترمیم کند. متأسفانه روسیه به عنوان هم‌پیمان ایران، سامانه های اس-۴۰۰ و اس-۵۰۰ را تحویل ایران نداده است. این در حالی است که ایران در حمایت از روسیه در جنگ اوکراین کوتاهی نکرده و همه چیز را در اختیار روسیه قرار داده است. اطلاعات نشان می‌دهد کره شمالی و چین به ایران سامانه‌های دفاعی مدرنی داده‌اند. شاید این سامانه‌ها در جنگ آینده شگفتی‌هایی به بار آورد.

عطوان در بخش پایانی اظهارات خود گفت: جنگ آینده با جنگ‌های گذشته متفاوت خواهد بود. اسرائیل در بحران و وحشت به سر می‌برد. اوضاع این رژیم بسیار ناگوار است و آن‌ها نسبت به آینده خود بسیار نگران هستند و در حال مهاجرت از سرزمین‌های اشغالی فلسطین‌اند. سرمایه‌داران و مغزهای متفکر از این سرزمین‌ها فرار می‌کنند. این رژیم تا زمانی که سیاست‌های خصمانه را دنبال می‌کند، دیگر روی امنیت را به خود نخواهد دید.

پایان/

۸ دی ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۰
کد خبر: 34190

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 9 + 6 =