کشمکش در داخل دولت بر سر یک بی لیاقت! /عطا بهرامی

در طی 2 سالی که از دولت پزشکیان میگذرد یکی از ناکارآمد ترین وزرا فرزانه صادق مالواجرد است که با سیاست های اشتباه خود عملا کار وزارت مسکن را قفل کرده است.

۱۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۹:۰۰
کد مطلب: 35183

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 6
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • h IR ۲۱:۳۵ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۳
      1 0
      دکتر این تیتری که زدید رو عوض کنید. این اصلاحاتیا براتون داستان می کنن . ( بیایید که توهین به وزیر زن شد!!!)
    • علی میرزایی IR ۲۲:۰۴ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۳
      1 0
      نمایندگانی که برچسب تندرو جبهه پایداری به آنها میچسبانند، میخواستن ایشان را استیضاح کنند ولی متاسفانه مجلس تعطیل شده ، تازه به شرط اینکه قالیباف ان را اجرایی کند.عملا چیزی در جمهوری اسلامی به نام مجلس که امام فرمود در راس امور است وجود ندارد. الان نماینده شهر ما این ور و اون ور میچرخد و دنبال کارهای عمرانی است.( کارهای عمرانی مربوط به شهرداری ها و وزرات را ه است). عملا نماینده مجلس در ایران یک عنصر نا کارامد است. حقوق خوب میگیرند، ماشین هم بهشون میدهند. عملا الاف و خوش هستند. به نظر من تا رهبر جدید ورود نکند درست نمیشه. در انقلاب فرانسه پس از مدتی وقتی حکومت متوجه شد کار از دستشان خارج شد مجبور شدند بناپارتیسم را حاکم کنند و سیستم را ببندند و مجدد روی ریل قرار دهند. به نظر من الان جمهوری اسلامی در این مرحله است. به شما قول میدهم با این وضعیت الیگارش فاسد، گازوئیل ۳۰۰ تومانی و ... جمهوری اسلامی محکوم به نابودی است.
    • IR ۰۰:۲۳ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۴
      3 0
      خدا لعنتش کنه واقعا درد مسکن مردم رو دو چندان کرده نامرد
    • ر م IR ۰۲:۰۸ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۴
      3 0
      موردی که خیلی جالیه سفرهای ایشون به باکو است و حتی در یکی از سفرها که بناچار زمینی وارد کشور شدند تا از فرودگاه اردبیل به تهران پرواز کنند ...سر بازرسی ساک وکیف مقاومت کردند و حتی شایعه شد مدیر فرودگاه اخراج گردید
    • Saeid IR ۱۲:۱۰ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۴
      2 0
      صحبت های بجا و مفیدی فرمودین. اما خیلی ساده تر میشه به قضیه نگاه کرد: یک مدیر ارشد بی لیاقت و بی کفایت حتما مجموعه ای از افراد بی لیاقت تر و بی کفایت تر از خودش رو در کنارش جمع میکنه.
    • IR ۱۲:۴۸ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۵
      2 0
      زمین رایگان بدید، در مناطقی که خیلی دور از شهرهای اصلی نیستند. علاوه بر این کار، با قطارهای پرسرعت اون مناطق رو به شهرهای اصلی وصل کنید. لازم نیست تراکم شهر رو بالا ببرید و بعد کلی هزینه مترو کنید که جلوی ترافیک حاصل از تراکم بالا رو بگیرید. پول ساخت مترو رو ببرید سمت قطارهای پرسرعت. قطارهای پر سرعت می تونن خیلی از مشکلات ما رو حل کنن.