-
گزارش ۲۳ - شورای آتلانتیک پیشنهاد داد؛
تشکیل یک تیم ویژه برای بررسی و اعلام فساد خانواده مقامات ایرانی در خارج
گزارش اندیشکده «شورای آتلانتیک» یکی از راه های افزایش بیشتر فشار بر تهران را تشکیل یک تیم تخصصی عنوان کرد که هدایت تلاشی هماهنگ و چندجانبه برای هدف قرار دادن مقامات نظام ایران و خانوادههای آنها که در فساد مشارکت دارند یا از آن سود میبرند، را برعهده دارد.
-
نقش یمن در عقب نشینی ترامپ در برابر ایران با ابتکار رهبر انقلاب و تغییر سیاست ایران از نگاه عطوان
عبدالباری عطوان تحلیلگر سرشناس جهان عرب معتقد است پایداری یمنی ها و اقدامات آنها نقش مهمی در روی آوردن ترامپ به مذاکره با ایران داشت. در نهایت آمریکا از شرط های خود چشم پوشی خواهد کرد، ایرانی ها هم امتیازی نخواهند داد ودر منطقه تحولات مهمی رقم خواهد خورد.
-
تحلیلگر لبنانی مطرح کرد؛
ترس از پاسخ ایران، آمریکا را وادار به مذاکره کرد/یمن تجربه ترسناک ترامپ و نتانیاهو
«ناصر قندیل» تصریح کرد که اگر آمریکا و رژیم اسرائیل می دانستند گزینه نظامی علیه ایران نتیجه بخش است یک لحظه هم برای حمله درنگ نمی کردند؛ پیامدهای جنگ علیه ایران بیش از نتایج آن است و ایران را به سرعت به یک قدرت نظامی و هسته ای تبدیل می کند، به همین دلیل ترامپ از گزینه نظامی چشم پوشی کرد و به مذاکره با ایران روی آورد.
-
وزیر سابق کشور اظهارات عارف درباره انتخاب روسای دانشگاهها را تکذیب کرد
احمد وحیدی وزیر کشور دولت سیزدهم نقش داشتن این وزارتخانه در انتخاب روسای دانشگاهها را تکذیب کرد .
-
آمادگی صندوق توسعه ملی برای ۲۵ میلیارد دلار سرمایهگذاری
رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی از آمادگی این صندوق برای سرمایه گذاری حدود ۲۵ میلیارد دلاری در بخشهای مختلف اقتصادی خبر داد و گفت: این سرمایه گذاری بهتدریج و در طول زمان و به تدریج انجام می شود.
-
اقتصاد جهانی روی لبه تیغ؛
دوئل تعرفهای «ترامپ» و «شی» به کجا میرسد؟
اقتصاد جهانی روی لبه تیغ؛ دوئل تعرفهای «ترامپ» و «شی» به کجا میرسد؟ جنگ تعرفهای آمریکا و چین در سایه تصمیمات اخیر ترامپ و نیز واکنش قاطع پکن، وارد مرحلهای تازه شدهاست؛ مرحلهای که نه تنها اقتصاد دو کشور بلکه ثبات اقتصاد جهان را به خطر می اندازد.
-
ظهرهوند، عضو کمیسیون امنیت ملی: سفر ویتکاف به تهران میتواند تنظیمکننده ذهن و محاسبات ترامپ باشد تا با عقلانیت بیشتری درباره ایران تصمیم بگیرد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس معتقد است که «سفر ویتکاف به تهران میتواند تنظیمکننده معادلات ذهنی او و ترامپ در خصوص ایران باشد تا با عقلانیت بیشتری برای تعامل یا برخورد با ایران تصمیم بگیرد. همچنین سفر ویتکاف به تهران به نفع منافع و مصالح ملی است.
-
آیا تعرفههای ترامپ، اتحادیه اروپا و چین را به هم نزدیکتر میکند؟
شبکه تلویزیونی یورونیوز در مطلبی با اشاره به پس لرزههای تعرفهای «دونالد ترامپ» و تلاش اتحادیه اروپا برای نزدیکتر شدن به چین بهمنظور مقابله با چالشهای تجاری کنونی، به امکان تعامل بروکسل و پکن در نتیجه فشارهای رئیسجمهوری آمریکا پرداخت.
-
کلیدواژه لو دهنده در ماهیت مذاکرات عراقچی و ویتکوف!
مذاکرات ایران و آمریکا امروز انجام میشود. بر اساس برآوردهای تحریریه این مذاکرات چیزی شبیه مذاکرات ایران در سال 92 است و احتمال میرود نتیجه آن هم چیزی شبیه برجام باشد.
-
رئیس مؤسسه تحقیقات سازمان تجارت جهانی چین تاکید کرد:
چین برای مقابله با سیاستهای غلط ترامپ آماده شده است
تلویزیون مرکزی چین موضوع «تشدید جنگ تعرفهای از سوی آمریکا و اقدامات متقابل چین» تحلیل و بررسی کرده و ابعاد مختلف این بحران تجاری را در گفت وگو با کارشناسان چینی مورد بحث قرار داده است.
-
دست برتر ایران در عمان، معمای پوتین ویتکاف در گفتگو با ابوالفضل ظهره وند
شنبه 23 فروردین 1404 مذاکرات بین ایران و آمریکا در عمان غیرمستقیم برگزار میشود. برای بررسی ابعاد این مذاکرات با ابوالفضل ظهره وند عضو کمیسیون امینت ملی به گفتگو نشستیم.
-
توماس پیکتی: ایالات متحده کنترل جهان را از دست میدهد
اقتصاددان برجسته فرانسوی تاکید دارد: بحران کنونی ایالات متحده چیز جدیدی است، زیرا خود هسته اصلی قدرت اقتصادی، مالی و سیاسی این کشور را به چالش میکشد. آمریکا در حال حاضر گیج و سردرگم به نظر میرسد و تحت رهبری فردی ناپایدار و غیرقابل پیشبینی قرار گرفته که هیچ موازنه دموکراتیکی در برابر او وجود ندارد. واقعیت این است که ایالات متحده کنترل جهان را از دست میدهد.
-
ظرفیت یک میلیارد دلاری صنعت نساجی برای جذب سرمایه گذاری
دبیر انجمن صنایع نساجی ایران گفت: اکنون در صنعت نساجی ۴۰۰ میلیون دلار سرمایه گذاری شده است که اگر حمایت از تولید با اصلاح قوانین و امنیت سرمایه گذاری تامین شود تا سرمایه گذاری یک میلیارد دلاری دور از دسترس نیست.
-
بازخوانی اظهارات نتانیاهو در پرتو واقعگرایی و تحولات منطقهای
مدل لیبی برای ایران؟
تجربه لیبی نشان داد که حذف ظرفیتهای دفاعی، حتی در چارچوب توافق بینالمللی، میتواند زمینهساز بیثباتی داخلی و مداخله خارجی شود؛ امری که به فروپاشی ساختار سیاسی آن کشور انجامید.
-
شرط حضور ویتکاف در ایران از نظر عضو کمیسیون امنیت
ابوالفضل ظهرهوند، درباره مذاکرات امروز ایران و آمریکا و احتمال ویتکاف، حضور نماینده ترامپ در تهران میگوید: اگر آوردهای داشته باشند که قابل شنیدن و قابل بحث باشد، آمدن ویتکاف به ایران هم مشکلی ندارد، چراکه وقتی ما مذاکره را پذیرفتیم یعنی موضوع برای ما جذاب و قابل قبول بوده و میتواند مذاکره مستقیم باشد؛ چرا مذاکره غیرمستقیم انجام دهیم؟
-
نشریه هیل بررسی کرد؛
تئوری «مرد دیوانه» در قبال ایران جواب نمیدهد
یک نشریه آمریکایی در گزارشی مینویسد: تهدیدهای افراطی ترامپ با تئوری موسوم به «مرد دیوانه»، بهمرور اعتبار خود را از دست میدهند؛ اگر جنگ را مانند بازی قمار در نظر بگیریم یک طرف بازی در نهایت بلوف طرف مقابل را خواهد خواند و زمانی که این اتفاق بیفتد بلوف زننده فقط دو گزینه دارد: بازی را ادامه دهد یا عقبنشینی کند.
-
تشکیل مقاومت سوریه و شوک به اسرائیل از نگاه عبدالباری عطوان
«عبدالباری عطوان» تحلیلگر سرشناس جهان عرب معتقد است جبهه های مقاومت علیه رژیم اسرائیل در حال تکمیل شدن و همپوشانی هستند. هماهنگی هایی صورت گرفته و سوریه به بزرگترین جبهه مقاومت علیه رژیم اسرائیل تبدیل خواهد شد؛ درنهایت تحولات سوریه سراسر منطقه خاورمیانه را تغییر خواهد داد.
-
بازار سهام همچنان در گرداب هیجانات مثبت و منفی
شاخص بورس در سه روز ابتدایی معاملات هفته گذشته، افت ۲درصدی تجربه کرد اما پس از آن در ۲روز پایانی هفته و پس از مخابره سیگنال مذاکراتی با رشد بیش از ۳درصدی مواجه شد. با رشد ۵۸ درصدی دلار و ۱۰۹ درصدی سکه و بیش از ۱۲۰ درصدی صندوق های طلا در یکسال اخیر، سایه بازار موازی طلا و ارز بر بازار سهام چنان سنگین شده که بازگشت نقدینگی به بازار سهام را بسیار دشوار کرده است.
-
بررسی سیاست یارانه ارز ترجیحی
مناظره عطا بهرامی با دکتر یزدی زاده در شبکه خبر
-
تحلیلگر سرشناس جهان عرب؛
یمنی ها محرک ترامپ برای مذاکره با ایران بودند
عبدالباری عطوان تحلیلگر سرشناس جهان عرب معتقد است پایداری یمنی ها و اقدامات آنها نقش مهمی در روی آوردن ترامپ به مذاکره با ایران داشت. در نهایت آمریکا از شرط های خود چشم پوشی خواهد کرد، ایرانی ها هم امتیازی نخواهند داد ودر منطقه تحولات مهمی رقم خواهد خورد.
-
افزایش دوباره قیمت جهانی طلا
بهای هر اونس طلا روز پنجشنبه افزایشی دوباره و چشمگیر داشت و با رشد ۸۴ دلاری به قیمت سه هزار و ۱۲۰ دلار در هر اونس معامله شد.
-
عقبنشینی ترامپ، بزرگترین شکل تحقیر آمریکا
این واقعاً "یکی از فوقالعادهترین پستهای تروث در دوران ریاست جمهوری ترامپ" از نظر سطح گسترده فریبکاری که در آن جریان دارد، است: او تلاش میکند یکی از بزرگترین و آشکارترین تحقیرهای تاریخ آمریکا را شبیه یک پیروزی جلوه دهد.
-
چرا ترامپ این همه تعرفه وضع کرده است؟
دونالد ترامپ همواره از علاقه شدید خود به تعرفهها سخن گفته است. و در دوم آوریل 2025، او نشان داد که منظورش واقعاً همین بوده است. برای رئیسجمهور، این روز «روز آزادی» بود، اما برای سایر رهبران جهان، انتظار پرتنشی برای دیدن درصد تعرفههایی بود که بر صادرات حیاتی کشورشان اعمال میشد.
-
تاجری در لباس یک دیپلمات؛ استیو ویتکاف کیست؟
در انتخابات ۲۰۲۴، ویتکاف نقش پررنگی در تأمین مالی کارزار انتخاباتی ترامپ ایفا کرد. پس از پیروزی ترامپ، او تبدیل به یکی از مهرههای کلیدی سیاست خارجه تبدیل شد. فعالیتهای اخیر ویتکاف، او را به اصلیترین چهره کابینه ترامپ در امور خاورمیانه تبدیل کرده است.
-
برنامه دولت چهاردهم برای تبدیل ایران به هاب منطقهای ترانزیت اینترنت
در عصر توسعه دیجیتال و حرکت به سوی آیندهای روشن در زمینه فناوری های نوین، ایران می تواند نقش موثری در مسیر ترانزیت داده از غرب به شرق و بلعکس را ایفا کند.
-
فعال معدنی در گفت و گو با تحریریه بررسی کرد؛
موانع توسعه تولید و بهرهوری بخش معدنی کشور
رئیس اتحادیه صادر کنندگان فرآورده های صنایع و معادن سرب و روی ایران اعتقاد دارد تولید داخلی به دلیل افزایش نرخ ارز، سنگ اندازی ها، ناترازی انرژی و عدم توجه به تامین زیرساخت های مورد نیاز بخش صنعت و معدن در کنار رانت خوارانی که مانع واردات ابزار و ماشین های مورد نیاز می شوند، زمین گیر شده است.
-
خواسته های اصلی آمریکا از ایران در مذاکرات مستقیم چیست؟ در گفتگو با کیومرث یزدان پناه
بحث درباره گفتگوی های غیر مستقیم ایران و آمریکا در کشور بالا گرفته و معلوم نیست آینده این گفتگوها به کجا می انجامد. برای بررسی این موضوع با دکتر کیومرث یزدان پناه استاد دانشگاه تهران به گفتگو نشستیم.
-
پنج سوال مهم وزیر امور خارجه چین از آمریکا، در سومین جلسه کنگره ملی؛
وانگیی: پیروز نهایی، قطعاً آمریکا نخواهد بود!
در بحبوحه تنشهای فزاینده میان چین و ایالات متحده، سخنان صریح «وانگیی» وزیر امور خارجه چین، بار دیگر توجه جهان را به ناکامیهای سیاستهای یکجانبهگرایانه واشنگتن جلب کرد. او با طرح پنج پرسش اساسی، بیپرده ناکارآمدی راهبردهای آمریکا در برابر چین را به چالش کشید؛ پرسشهایی که پاسخی روشن اما تلخ برای ایالات متحده در خود دارند.
-
آیا به استقبال دلار 150 هزار تومانی میرویم؟
بعد از اعلام خبر مذاکرات عمان بین ایران و آمریکا دلار چند درصدی کاهش یافت و برخی افراد مدعی شدند در صورت توافق، قیمت دلار بالای 50 درصد کاهش خواهد یافت. ولی بررسی های عمیق اقتصادی نشان میدهد که این ادعا بشدت غیر منطقی و غیر علمی است.
-
نتانیاهو و تصمیم پیرامون آینده جنگ
به دنبال تأکید رئیس جمهور آمریکا بر خاتمه جنگ غزه در نشست با نخستوزیر رژیم صهیونیستی، بنیامین نتانیاهو پس از بازگشت از ایالات متحده باید در مورد آینده جنگ تصمیم بگیرد.