چشم جهان خیره به واکنش پرقدرت ایران

تغییر قواعد خاورمیانه، شهامت و هوشمندی ایران در پاسخ به رژیم صهیونیستی، کارآمدی جنگ افزارهای ایرانی، تغییر موازنه قدرت به سود تهران، پایبندی به منشور سازمان ملل، نابودی قدرت بازدارندگی رژیم صهیونیستی و ... از جمله مسائلی هستند که پس از حمله ایران به عمق سرزمین های اشغال شده به اثبات رسید.

به گزارش تحریریه، روزنامه الکترونیکی «رای الیوم» در گزارشی به قلم «رضا الغرابی القزوینی» تحلیلگر مسائل سیاسی درباره حمله ایران به سرزمین های اشغال شده فلسطین که در پاسخ به حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق صورت گرفت، نوشت؛ حمله ایران به رژیم صهیونیستی بی سابقه بود و بسیاری از قواعد را تغییر داد. از این رو، چند نکته درباره این حمله قابل ذکر است.

۱: این حمله عملیاتی شدن وعده های ایران در برابر انتقام جنایت های رژیم صهیونیستی بود که از حمایت بیشتر کشورهای غربی و کشورهایی که روابط خود را با این رژیم عادی ساخته اند، برخورار است. این اقدام ایران نشان داد که قول های ایران صادقانه است.

۲: عملیات ایران از نظر نوع واکنش و حجم آن، گستاخانه نبود، بلکه این عملیات از روی شهامت، سنجیدگی، هوشمندانگی و اخلاق مدارانه بود.

۳- این عملیات آزمونی درباره کارآمدی موشک ها و پهپادهای ایران در خارج از میدان جنگ و فراتر از مانورها بود. نباید این موضوع را فراموش کرد که آمریکا، انگلیس، اردن و دیگر کشورها همگی با هم متحد شدند تا موشک هایی که تنها از یک کشور شلیک می شوند، رهگیری کنند.

۴: حجم مواد منفجره، موشک ها و پهپادها صد برابر موشک هایی بود که رژیم صهیونیستی از آنها در حمله به کنسولگری ایران در دمشق استفاده کرد و این پیام را به اسرائیل و همپیمانان آن منتقل کرد که اگر از حد خود پا را فراتر نهند، حجم حمله های ایران هم ۱۰ها برابر خواهد شد.

چشم جهان خیره به واکنش پرقدرت ایران

۵: برای نخستین بار موشک ها عمق سرزمین های اشغال شده را هدف گرفتند. درست است حمله به کنسولگری ها برپایه منشورهای سازمان ملل به منزله حمله به سرزمین کشورها است، اما ایران عمق سرزمین های اشغالی را هدف قرار داد و این کار در مقایسه با حمله به منافع این رژیم در خارج از سرزمین های اشغال شده بسیار دردناک تر است.

۶: برخی گفته بودند که ایران سفارت های رژیم اسرائیل را در خارج هدف قرار خواهد داد و انتقام خود را خواهد گرفت، اما این موضوع ثابت شد که ایران منشورهای سازمان ملل را حتی درباره رژیم صهیونیستی هم نادیده نمی گیرد.

۷: رژیم صهیونیستی به طور رسمی تهدید کرده بود که اگر ایران اقدامی را انجام دهد قلمروی این کشور را هدف قرار خواهد داد، اما این رژیم نتوانست تهدیدهای خود را عملی سازد.

۸: همه رسانه های جهانی و حتی صهیونیستی این حمله ایران را بی سابقه به شمار آوردند.

۹: رژیم صهیونیستی نتوانست به تنهایی از خود دفاع کند و به همین دلیل کشورهای غربی و عربی در رهگیری موشک های ایران به این رژیم کمک کردند و روزنامه «تایمز آف اسرائیل» نوشت اگر کمک های آمریکا نبود اکنون شاهد اوضاع متفاوتی بودیم.

چشم جهان خیره به واکنش پرقدرت ایران

۱۰: با وجود اینکه عملیات طوفان الاقصی قدرت بازدارنگی رژیم صهیونیستی را در هم شکست، اما حمله ایران نشان داد که در صورت وقوع هرگونه جنگی رژیم صهیونیستی با آسیب های بسیاری روبرو خواهد شد و به تنهایی نمی تواند از خود دفاع کند و حتی با حضور و پشتیبانی همپیمانانش در میدان باز هم آزار خواهد دید.

۱۱- ایران پیش از حمله به سرزمین های اشغالی به آمریکا اطلاع داد و این بیانگر شهامت و اعتماد به نفس ایران و ضعف کشورهای غربی و ناتوانی آنها در جلوگیری از این حمله بود.

۱۲: رژیم صهیونیستی تنها در نتیجه حمله ایران یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار برای مقابله با موشک های ایرانی خسارت دید، به نحوی که روزنامه عبری زبان «هاآرتص» این زیان را بسیار بالا توصیف کرد.

۱۳: عملیات مستقیم ایران به طور کلی اصول درگیری را تغییر داد. گروه های مقاومت به این باور رسیدند در صورتی که نیاز باشد ایران در حمایت از آنها وارد میدان نبرد خواهد شد. کشورهای غربی هم به این نتیجه رسیدند که پس از هفتم اکتبر دیگر خاورمیانه تغییر کرد و ایران قدرتمندتر شده و اسرائیل شکست خورده است.

پایان/

۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۰
کد خبر: 29380

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 4 + 2 =