تنبیه متجاوز به خاک ایران آغاز شد

نیروهای مسلح ایران به بزرگترین پایگاه آمریکا در منطقه غرب آسیا حمله موشکی کردند.

به گزارش تحریریه، عملیات موشکی ایران علیه پایگاه‌ آمریکایی در قطر با نام «بشارت فتح» و با رمز «یا اباعبدالله (ع)» انجام شد.

در پی تجاوز نظامی آشکار رژیم جنایتکار ایالات متحده آمریکا به تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران و نقض صریح حقوق بین‌الملل، با تدبیر شورای عالی امنیت ملی و راهبری قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) "سپاه پاسداران انقلاب اسلامی" با رمز مقدس یا اباعبدالله الحسین (ع) در عملیات بشارت فتح پایگاه‌ العدید قطر را هدف تهاجم ویرانگر و قدرتمند موشکی قرار داد.

گفتنی است که نظامیان مستقر در دیگر پایگاه های آمریکا در منطقه نیز با شنیدن صدای آژیر خطر به مکان های امن پناه بردند.

بیانیه نیروهای مسلح ایران در پی حمله به پایگاه آمریکا در قطر

ملت شریف و مقاوم ایران!
در پی تجاوز نظامی آشکار رژیم جنایتکار ایالات متحده آمریکا به تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران و نقض صریح حقوق بین‌الملل، با تدبیر شورای عالی امنیت ملی و راهبری قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) "سپاه پاسداران انقلاب اسلامی" با رمز مقدس یا اباعبدالله الحسین (ع) در عملیات بشارت فتح پایگاه‌ العدید قطر را هدف تهاجم ویرانگر و قدرتمند موشکی قرار داده است. این پایگاه، مقر سرفرماندهی نیروی هوایی و بزرگترین دارایی راهبردی ارتش تروریستی آمریکا در منطقه غرب آسیا است.

پیام اقدام قاطع فرزندان ملت در نیروهای مسلح برای کاخ سفید و متحدانش روشن و صریح است:"جمهوری اسلامی ایران با اتکال به خداوند متعال، اتکاء به مردم مومن و پرآوازه ایران اسلامی تحت هیچ شرایطی تعرض به تمامیت سرزمینی، حاکمیت و امنیت ملی خود را بی‌پاسخ نخواهد گذاشت. "

با تجاوز دشمن آمریکایی بر همگان آشکار شد که شرارت صهیونیست ها امتداد طراحی آمریکایی ها بوده است. بر این اساس یادآور می شویم که در این دفاع ملی، پایگاه‌ها و اهداف نظامی متحرک آمریکا در منطقه نه نقطه قدرت، بلکه نقطه ضعف بزرگ و چشم اسفندیار این رژیم جنگ افروز به شمار می رود.

در آستانه ماه محرم ماه عزای سید و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین (ع) بار دیگر به دشمنان ایران اسلامی هشدار می‌دهیم که دوره بزن و دررو به سر آمده است و اراده نیروهای مسلح مقتدر مردمی کشور هرگونه تکرار شیطنت منجر به تسریع در فروپاشی ارکان نظامی آمریکا در منطقه، فرار خفت بار آن ها از غرب آسیا و تحقق آرمان مشترک امت اسلامی و ملت های آزادی خواه جهان در محو غده سرطانی صهیون خواهد شد.

پایان/

۲ تیر ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۵
کد خبر: 32816

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 5 + 0 =

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 3
    • نظرات در صف انتشار: 2
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • ایرانشهر IR ۰۲:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۳
      0 0
      هههههههههههههههههههههههههه
    • ایرانی نه عرب IR ۰۲:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۳
      0 0
      بزنید این بی شرفها را ولشان نکنید تمام پایگاههایشان را باخاک یکسان کنید
    • حسین IR ۰۵:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۳
      0 0
      ترامپ دیوانه چطوری؟