-
آقای پزشکیان بس کنید، این کار شرافتمندانه نیست!
با بالاگرفتن دعواهای بین ایران خودرو، صمت و شورای رقابت مشخص شد که دست های پشت پرده ای تلاش میکنند تا وضعیت خودرو در ایران به سامان نشود.
-
انتخابات یا میدان نبرد؟
پشتپرده انتخابات کره جنوبی
انتخاباتی که با دیدار بیسروصدای لی جائه-میونگ و مون جائه-این آغاز شد و با خروج ۳۰۰۰ سرباز آمریکایی از کره جنوبی داغتر شد، مبارزهای بود برای تعیین روایت آینده: سازش با چین یا پایداری بر اتحاد با آمریکا؟ پیشروی بهسوی استقلال یا ادامه وابستگی راهبردی؟ مردم، در برابر این پرسشها، پای صندوق رفتند.
-
همکاری اتمی و سری ایران و مصر و تحقیر آمریکا توسط یمن از نگاه عطوان
عبدالباری عطوان تحلیلگر سرشناس جهان عرب معتقد است میان مصر و ایران ائتلاف تازه ای در حال شکل گیری است و دو کشور در زمینه هسته ای همکاری می کنند. در آینده روابط مصر با یمن هم گسترش خواهد یافت.
-
اندیشکده آمریکایی فاش کرد؛
دلیل عجله غرب برای فشار بر تهران از طریق آژانس بین المللی انرژی اتمی
«بنیاد دفاع از دموکراسیها» در مورد دلایل تلاش غرب برای بازگرداندن فوری تحریمها علیه ایران عنوان داشت که غرب باید پیش از اول سپتامبر (۱۰ شهریور) اقدام و رأیگیری علیه ایران را در شورای امنیت انجام دهد زیرا پس از آنکه ریاست شورای امنیت به روسیه واگذار شود، پکن و مسکو می توانند مانع اقدامات آمریکا و اروپا علیه تهران شوند.
-
بسته جدید دولت پزشکیان برای چند نفر از جیب 6 میلیون ایرانی!
دولت مسعود پزشکیان در اقدامی ضدتولیدی و ضد تولیدکنندگان روستایی که نتیجه ای جز تقویت رانت ندارد، بسته جدیدی برای توزیع دلار 70 درصد تخفیف به ذینفعان درنظر گرفته است.
-
پایان خاموش عصر تحریمها
غرب آماده نیست
بازیگران خطرناک جهان آموختهاند که میتوانند صبر کنند تا اراده غرب در تحریمها ضعیف شود و اگر تغییر جدی انجام نشود، تحریمها دیگر بازدارنده نخواهند بود و فقط نشاندهنده مجازاتهای کوتاهمدت و بیاثرند.
-
ظهرهوند: در برابر فشارهای سیاسی اروپا اقدامات متقابل انجام میدهیم
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: در صورت لزوم، افزایش سطح فعالیتهای هستهای در دستور کار قرار خواهد گرفت و حتی خروج از معاهده NPT نیز برای ایران یک گزینه قابل بررسی است.
-
حمایت آمریکا از قعطنامه ضدایرانی تروئیکای اروپا
آغاز نشست شورای حکام آژانس/پرونده ایران به شورای امنیت میرود؟
گزارشها حاکی از آن است که آمریکا قرار است از قطعنامه ضدایرانی تروئیکای اروپا در شورای حکام حمایت کند. این در حالی است که واشنگتن مذاکرات غیرمستقیمی را با میانجیگری عمان با ایران برای حلوفصل مسئله برنامه هستهای آن پیش میبرد و مقامهای آمریکایی گفتهاند «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا رویکردی دیپلماتیک را نسبت به ایران اتخاذ کرده است.
-
از تله مذاکراتی ترامپ تا پیشروی ایرانی به بسوی آستانه ساخت بمب هسته ای در گفتگو با ظهره وند
ابوالفضل ظهره وند معتقد است که مذاکرات با آمریکا برای ایران به تله ای دیپلماتیک با پیامدهای راهبردی تبدیل شده است که باعث می شود ایران در برزخ بی تصمیمی باقی مانده و نتواند با چرخش به شرق در سمت برنده تاریخ قرار گیرد.
-
از درخواست دیدار تا تهدید والمارت
ترامپ چه نقشهای برای آمریکا و چین دارد؟
ترامپ بعد از بازگشت از سفر به خاورمیانه، ناگهان اعلام کرد که حاضر است به چین سفر کند؛ اما واکنشهای چین نشان میدهد این بار بازی سیاسی او به سختی جواب میدهد.
-
دستگیری دو پسر کاظم صدیقی در پی تخلفات مالی
دو هفته پیش، دو پسر حجتالاسلام صدیقی به اتهام تخلفات و زدوبندهای مختلف توسط مراجع قضایی دستگیر شدند.
-
انتقال اسرار اتمی-امنیتی اسرائیل به ایران توسط سایه ها! پاتک پیچیده به مقاومت تاریخی رهبر انقلاب؟
انتقال اسناد مهم اتمی و امنیتی رژیم اسرائیل به ایران یا یک پیروزی خیره کننده اطلاعاتی برای جمهوری اسلامی است و یا طرحی پیچیده از طرف ترامپ و نتانیاهو برای روان سازی توافق برد-باخت هسته ای که در حالت عدم رفع تحریم ها بی معنی شده است.
-
فروپاشی دومینووار صنعت روسیه نتیجه تقویت روبل!
تقویت روبل در ماههای اخیر باعث ایجاد بحران برای برخی صنایع فدراسیون روسیه مانند صنعت ذغال سنگ شده است.
-
جنگ بین نراندرا مودی، الهام علیف و رجب اردوغان آغاز می شود؟
برخلاف شعارهای تند و نمایشهای خیابانی، سیاست خارجی هند در قبال چین، بهشدت محتاطانه و حسابشده است. جایی که ملیگرایی کنترلشده، ابزار حفظ توازن است و دشمنسازی از بازیگران ضعیفتر، نقش مسکّنی موقت را ایفا میکند.
-
قدم بعدی «ایلان ماسک»؛ گرایش به دموکراتها یا تشکیل حزب سوم؟
«نشنال اینترست» به تحلیل پیامدهای جدال دوطرفه «دونالد ترامپ» و «ایلان ماسک» با یکدیگر پرداخته و سه سناریوی ممکن را مورد ارزیابی قرار داده است.
-
داعشسازی صهیونیستها در غزه؛ سناریوی خونین برای تداوم اشغال
رژیم صهیونیستی در ادامه سیاستهای جنگافروزانه خود در منطقه، اخیراً به استفاده از گروههای وابسته به داعش و سایر عناصر تروریستی در نوار غزه روی آورده است؛ این اقدام که با هدف ایجاد جنگ داخلی، تضعیف مقاومت فلسطین و تسریع در کوچ اجباری فلسطینیان انجام میشود، نسخهای تکراری از توطئهای است که پیشتر در سوریه به اجرا گذاشته شد.
-
چرا ایران از این گذرگاه آسیای میانه کنار مانده است؟
نقش گذرگاه میانی در بازآرایی ژئوپولیتیکی
ترکیه بهعنوان نقطه اتصال راهبردی در این مسیر، نقش کانونی در انرژی و تجارت پیدا کرده است. در حالیکه اتحادیه اروپا سرمایهگذاری خود را در گذرگاه میانی افزایش داده، ایالات متحده هنوز بهطور مؤثر وارد این حوزه نشده است، در حالیکه فرصتهایی مهم برای مقابله با نفوذ روسیه، چین و ایران در این منطقه وجود دارد.
-
مقصد نهایی: تبارها Final Destination: Bloodlines 2025
استفانی کابوسهایی از زنی میبیند که با نامزد خود سالها قبل برای جشن و شادی وارد یک ساختمان بلند می شوند. ولی در نهایت در اثر فروریزش ساختمان به دلیل پرتاب یک سکه توسط یک بچه جان خود به طرز وحشتناکی از دست میدهند. بعدها معلوم میشود که آن زن مادربزرگ استفانی بوده و در واقع نمرده است؛ بلکه مادربزرگ توانسته با پیش بینی آن حادثه دلخراش جان خود و همه کسانیکه در جشن حضور داشتند را نجات دهد.
-
بررسی تصمیم جدید بورس در مورد صندوق های اهرمی
اقدامی ضروری ولی دیرهنگام و ناکافی
در روزهای اخیر، رییس مرکز نظارت بر صندوقهای سرمایه گذاری سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام نمود که عملکرد مدیران «صندوقهای سرمایهگذاری سهامی اهرمی» مبنای توسعه فعالیتهای آنها قرار میگیرد. این تصمیم اگر چه دیرهنگام اما اقدامی ضروری و اجتناب ناپذیر برای اجتناب از بسیاری از مخاطرات به شمار می رود و نیازمند تکمیل در مراحل بعدی می باشد.
-
توافق سری ایران و مصر و وحشت اعراب حاشیه خلیج فارس از نگاه عطوان
«عبدالباری عطوان» تحلیلگر سرشناس جهان عرب گفت اکنون یک ائتلاف چهارجانبه جدیدی در منطقه در حال شکل گیری است. مصر، اردن، عراق و ایران در حال تشکیل ائتلافی هستند تا جلوی زورگویی های آمریکا و رژیم اسرائیل را بگیرند
-
روایت تحلیلگر سرشناس جهان عرب از همکاری هسته ای ایران و مصر/نگاه قاهره به یمن تغییر کرده است
عبدالباری عطوان تحلیلگر سرشناس جهان عرب معتقد است میان مصر و ایران ائتلاف تازه ای در حال شکل گیری است و دو کشور در زمینه هسته ای همکاری می کنند. در آینده روابط مصر با یمن هم گسترش خواهد یافت.
-
تقلب در فروش با برچسب ایرانی روی لوازم یدکی چینی
عده ای از تولیدکنندگان و فروشندگان برای کاهش در هزینه ها و افزایش در سودآوری، لوازم یدکی چینی را وارد کشور کرده و یا با کپی سازی از سایر کالاهای تولید داخلی، برچسب ایرانی بر روی آن می زنند تا به قیمت کالای با کیفیت ایرانی به فروش برسانند.
-
عرضه خودرو در بورس به نفع خودروساز یا خریدار؟
چراغ سبز بورس برای عرضه خودرو در بازار سرمایه بار دیگر به گمانه زنی ها درباره میزان موفقیت این شیوه، آن هم در شرایطی که خودرو دیگر یک کالای مصرفی نیست، دامن زده چرا که صنعت خودرو در ۱۲ سال اخیر بیش از نوع عرضه، از قیمت گذاری دستوری آسیب دیده است.
-
دوپادشاه در یک اقلیم نگنجند
گزیده دعوای ترامپ و ماسک
با سقوط سهام تسلا در پی اختلاف میان ترامپ و ایلان ماسک، گرانترین «جدایی» تاریخ رقم خورد.
-
شکست تمدنی غرب و آغاز دوران شرق در گفتگو با محمدعلی رامین
دکتر محمدعلی رامین معتقد است که دوران سیادت غرب در جهان پایان یافته و دوران شرق را می توان آغاز شده نامید که به بازگشت تمدن به خاستگاه اولیه خود دانست که برای جمهوری اسلامی ایران هم فرصت های ممتازی خلق می کند.
-
دیپلماسی در دقیقه نود
وزیر خارجه فیلیپین در آستانه کنارهگیری، خواهان مذاکره با چین شد!
وقتی سیاست خارجی جواب نمیدهد، انتخابات از دست میرود و منطقه پشتت را خالی میکند، فقط یک راه میماند: لبخند زدن به رقیب قدیمی. این همان کاری است که فیلیپین حالا با چین میکند، اما خیلی دیر و با دستانی تقریباً خالی!
-
سه ستون بن سلمان برای نابودی ایران و اسرتراتژی مشت مخملی
نشریه نیوزویک به روابط اخیر ایران و عربستان پرداخته و اعتقاد دارد که این روابط به ظاهر حسنه است ولی در باطل بن سلمان همچنان به گسترش و عمق دشمنی خود با تهران ادامه میدهد.
-
آشکارتر شدن صدای پای رکود در بازار سهام
در میز بازار «تحریریه» در هفته گذشته، گزارشی با عنوان"بیم بازگشت دوباره رکود" منتشر شد و علائم آماری کاهش تقاضا و شاخصهای ورود بازار به دوران رکود مورد هشدار قرار گرفت که این شاخص ها در هفته اخیر به صورت آشکارتری خود را نشان داد.
-
سیاست 3 ستونی چین برای احیای اقتصاد، پاسخ به جنگ اقتصادی و درس هایی برای ایران!
چین مجموعهای از سیاستهای مالی جدید را معرفی کرده است که شامل کاهش نرخ بهره، نرخ ذخیره الزامی بانکها، تسهیلات مالی ویژه برای حوزههای خدماتی و سالمندی، و اصلاحات در صندوقهای سرمایهگذاری عمومی میشود. هدف از این سیاستها، تثبیت بازار و تقویت اعتماد سرمایهگذاران است تا بتوان با نوسانات اقتصادی مقابله کرد.
-
استدلالی واقعگرا برای قواعد جهانی
آقای ترامپ لطفا دست از تخریب بردارید
استفان والت در یادداشتی مینویسد: ترامپ نهادهای بینالمللی را بیفایده میپندارد، توافقات را بیاعتبار میداند و از منظر قدرت صرف به تعاملات جهانی مینگرد. از دید او، هیچ معاهدهای مقدس نیست، هیچ نهادی ارزش سرمایهگذاری ندارد و هیچ قاعدهای نباید از دستیابی او به اهدافش مانع شود. حتی رفتارهایی همچون تلاش برای تصاحب گرینلند، توهین به مقامات خارجی، یا تهدید به الحاق کانادا، همگی در همین چارچوب ضدنهادگرایانه قرار میگیرند.