-
لشکر دیوانسالاری آزاردهنده در برابر تحقق خواست رهبر انقلاب در گفتگو با آرتور هوسپیان
ابوالفضل ظهرهوند با انتقاد از عملکرد آژانس بین المللی انرژی اتمی بیان کرد: آژانس بهنوعی پوششدهنده مواضع آمریکا و غرب و همسو با اهداف آنها عمل میکند.
-
رقابت برای باج دادن به اردوغان و علیف، سیاست خارجی مازوخیستی و سقوط منافع ملی!
در راستای سیاست خارجی مازوخیستی ایران و در بحبوحه انفجار بندرعباس، پزشکیان سفری یکروزه به باکو داشت.
-
دبیر کل ابتکار عمل فلسطین تاکید کرد؛
دولت خودگردان کارآیی ندارد
«مصطفی البرغوثی» با بیان اینکه دولت خودگردان کارایی خود را در کرانه باختری و دیگر مناطق از دست داده است، افزود تنها راه برای پایان دادن به جنایت ها و طرح های رژیم اسرائیل، همگرایی همه جریان های فلسطینی و مقاومت قاطع در مقابل این رژیم و آمریکا است. جریان های فلسطینی باید بر سر یک رهبر به توافق برسند و یک فرماندهی در چارچوب سازمان آزادیبخش نیروها را در مبارزه با رژیم اسرائیل هماهنگ کند.
-
از مختصات توافق با آمریکا تا سرنوشت حمله نظامی آمریکا و اسرائیل به ایران در گفتگو با فواد ایزدی
دکتر فواد ایزدی استاد دانشگاه تهران معتقد است که آمریکا چه با توافق چه بدون توافق اگر احساس کند پاسخ ایران به حمله نظامی با شدت و قدرت نیست، حتما به ایران حمله خواهد کرد و آنچه تا کنون جلوی حمله را گرفته نه میز مذاکرات بلکه ترس آمریکا از واکنش ویران کننده ایران است.
-
همگرایی تهران و مسکو در سایه تحریم؛ نقشه راه برای ارتقای منافع مشترک
توافق جامع ایران و روسیه طیف وسیعی از همکاریهای امنیتی، اقتصادی و ... را شامل می شود که می تواند در بحث های انرژی، پولی و حمل و نقل برای دوکشوری که تحت تحریم غرب قرار دارند، منافع گسترده ای به همراه داشته باشد.
-
دریای سرخ دیگر برای کشتیهای آمریکایی امن نیست
مانور اضطراری یک ناو هواپیمابر هستهای فشار بسیار زیادی بر خدمه و تجهیزات وارد کرد؛ این یک نشانه مهم است که دریای سرخ دیگر آبهای امنی برای کشتیهای آمریکایی نیست.
-
انفجار بندرعباس: اقدام پیشدستانه امنیتی یا حادثه فنی؟
انفجار صبح شنبه ۲۶ آوریل ۲۰۲۵ در بندر شهید رجاییِ بندرعباس، واقع در جنوب ایران، موجب گمانهزنیهای گسترده سیاسی و اقتصادی شد.
-
گزارش ۲۴ - شورای آتلانتیک به کاخ سفید توصیه کرد؛
تلاش برای جهتدهی به افکارعمومی در ایران
اندیشکده «شورای آتلانتیک» توصیه کرد کاخ سفید جهت تضعیف ایران باید برای تاثیرگذاری بر افکارعمومی و افزایش حمایت از ایرانی ها -به ویژه زنان- در تعیین آینده بیشتر تلاش کند.
-
حمله به بندر شهید رجایی و فعال شدن ساعت شمار بمب اتمی ایرانی در گفتگو با ابوالفضل بازرگان
برای بررسی ابعاد مذاکرات ایران آمریکا و نیز انفجار مشکوک بندر شهید رجایی با دکتر ابوالفضل بازرگان دکتری روابط بین الملل و مدرس دانشگاه به گفتگو نشستیم.
-
موازنه قدرت درشبه قاره؛ از برتری نظامی هند تا بازدارندگی اتمی پاکستان
تنش نظامی بین هند و پاکستان و افزایش احتمال جنگ بین دوطرف، لزوم بازبینی موازنه قدرت نظامی بین دو کشور را بیش از پیش نشان میدهد.
-
رزمایش نظامی مصر و چین؛ ابراز نارضایتی قاهره از واشینگتن
چین و مصر از اواسط ماه آوریل جاری در حال برگزاری رزمایش مشترک هوایی تحت عنوان «عقابهای تمدن» هستند. یکی از اهداف رزمایش فعلی نوعی ارسال پیام به واشینگتن و تل آویو به منظور ابراز نارضایتی و همچنین نوعی کنش مبتنی بر تعدد گزینههای راهبردی و تسلیحاتی در مقابل وضعیت فعلی محسوب میشود.
-
جولانی فلسطینی های ضد ایران را شرمسار کرد، تحلیل عبدالباری عطوان
«عبدالباری عطوان» پیش بینی کرد در آینده نزدیک اخبار جنجالی در زمینه عادی سازی روابط «احمد الشرع» و رژیم اسرائیل منتشر می شود و نظام جدید سوریه نیز مانند برخی کشورهای عربی به توافق ابراهیم ملحق خواهد شد.
-
پیشبینی واقعی یا جنگ روانی اندیشکده آمریکایی؟
شانس پکن در نبرد با آمریکا؛ فقط ۸ درصد!
گزارش اندیشکده معتبر آمریکایی The National Interest مدعی است که در صورت وقوع جنگ میان چین و ایالات متحده، احتمال پیروزی چین تنها ۸ درصد خواهد بود.
-
خروج ایران از مذاکرات پس از انفجار بندرعباس، استقبال از جنگ یا تضمین صلح؟
انفجار بندرعباس را می توان ادامه پیش روی رژیم اسرائیل در منطقه خاکستری دانست که ایران از سال 1398 تاکنون حضور و نقش آفرینی را در آن رها کرده است و باعث شده تا تهدید به درون مرزهای ایران برسد که این عنصر در نهایت خطر جنگ را افزایش قابل توجهی خواهد داد.
-
ترامپ در حال از دست دادن آسیا است!
آسیا-پاسیفیک در حال تبدیل شدن به مرکز ثقل نظم نوین جهانی است و رفتار قدرتهای بزرگ در این منطقه آینده روابط بینالملل را رقم خواهد زد. آمریکا باید بتواند میان مهار چین و حفظ اعتماد شرکای منطقهای توازن برقرار کند، وگرنه جایگاه جهانی خود را بهتدریج از دست خواهد داد.
-
ظهرهوند: مذاکرات حرکت اعتمادساز ایران بود/ آمریکاییها در شرایط دشوار داخلی و بینالمللی هستند
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: «مذاکرات اخیر حرکتی اعتمادساز از سوی جمهوری اسلامی ایران بود تا نشان دهد ایران اهل مذاکره است، اما به دلیل سابقه بد طرف مقابل، از مذاکره مستقیم پرهیز میکنیم.»
-
«کشمیر» در خط آتش؛
هند و پاکستان وارد مرحله رویارویی نظامی خواهند شد؟
«کشمیر» در خط آتش؛ هند و پاکستان وارد مرحله رویارویی نظامی خواهند شد؟ حمله خونین به گردشگران در پهلگام، بار دیگر زخم کهنه کشمیر را تازه کرد و روابط پرتنش هند و پاکستان را به مرز انفجار کشاند؛ آیا در سکوت دیپلماتیک، دو قدرت هستهای درگیر جنگ خواهند شد؟
-
انفجار بندرعباس، بیروت ایرانی و پیشروی امنیتی اسرائیل در میانه مذاکرات عمان، یا حادثه؟
امروز خبر انفجار در بندر شهید رجایی همه را شوکه کرد. تا کنون علت این انفجار مشخص نشده ولی برخی اعتقاد دارند که این انفجار کار اسرائیل است.
-
آغاز بده بستان در عمان تا ملاقات ترامپ با رهبر انقلاب در گفتگو با ظهره وند
شنبه دور جدید مذاکرات بین ایران و آمریکا در بعد کارشناسی انجام شد. هفته قبل نیز ترامپ، ویتکاف و حتی نتانیاهو ادعاهایی را حول محور مذاکرات مطرح کردند. برای بررسی تحولات اخیر و مذاکرات بین ایران و آمریکا با ابوالفضل ظهره وند عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس به گفتگو نشستیم.
-
تحلیلگر سرشناس جهان عرب بررسی کرد؛
تغییر رویکرد «احمد الشرع» به رژیم اسرائیل
«عبدالباری عطوان» پیش بینی کرد در آینده نزدیک اخبار جنجالی در زمینه عادی سازی روابط «احمد الشرع» و رژیم اسرائیل منتشر می شود و نظام جدید سوریه نیز مانند برخی کشورهای عربی به توافق ابراهیم ملحق خواهد شد.
-
انفجار بندرعباس و فرضیه خرابکاری!
در یک حالت دیگر این فرضیه همچنان پابرجاست و آن هم این که اگر واقعا خرابکاری باشد، میتواند کار موساد و با هماهنگی آمریکا باشد، اما چنان که گفته شد هدف تعطیلی مذاکرات نیست، چون اساسا چنین هدفی با این حادثه محقق نمیشود، بلکه هدف میتواند فشار عملی در خارج از میز مذاکرات برای گرفتن امتیازات بیشتر و دادن امتیازات کمتر در خود مذاکرات باشد.
-
ماموریت مسئول تیم کارشناسی آمریکا در مذاکرات مسقط؟
به گفته برخی رسانههای غربی، «مایکل آنتون» که مسئول تیم کارشناسی آمریکا در مذاکرات با ایران است آشنایی با مسائل هستهای ندارد، اما سوابق او نشان میدهد که او در دور اول ریاست جمهوری ترامپ، در سیاستگذاری این کشور درباره پرونده هستهای ایران نقش تعیینکنندهای داشته است.
-
لسآنجلس تایمز: توافق هستهای با ایران سخت است
روزنامه آمریکایی مسیر دستیابی به یک توافق هستهای با ایران را طولانی و دشوار دانست زیرا دولت «دونالد ترامپ» با چالش های بزرگی همچون وجود دیدگاه های متعارض در دولت، لزوم نشان دادن انعطاف و فتنه آفرینی مخالفان رو به رو است.
-
تایید اشغالگری ترکیه در قبرس و سرنوشت «سازمان دولتهای ترک»
پیشبینی میشود این سازمان همچنان به حیات خود ادامه دهد. اما از این پس هماهنگیهای سیاسی- دیپلماتیک میان اعضاء با دشواریهای جدی مواجه خواهد شد. به احتمال بسیار بالا کشورهای عضو از امضای بیانیههایی با محتوای سیاسی و ژئوپلیتیکی خودداری نموده و ترجیح میدهند که بیشتر بر همکاریهای فرهنگی و اقتصادی که جزء اهداف اولیه این سازمان بوده است تمرکز نمایند.
-
کشورهای خلیجفارس برخلاف گذشته حامی توافق ایران و آمریکا هستند
روزنامه آمریکایی نیویورکتایمز درباره حمایت کشورهای منطقه از مذاکرات ایران و آمریکا، نوشت: برخلاف گذشته، ایران اکنون کشورهای منطقه و همسایگان خود را در جریان مذاکرات قرار داده و کشورهای خلیج فارس دیگر احساس نادیده گرفته شدن نمیکنند.
-
دیپلمات سابق بریتانیایی بررسی کرد؛
روند مبهم مذاکرات هستهای/توانایی دفاعی ایران در مقابل حمله خارجی
«آلیستر کروک» دیپلمات سابق بریتانیایی اعتقاد دارد تاسیسات ایران در حمله اسرائیل آسیب جدی ندیده و ایران سامانه های بومی مهمی در اختیار دارد؛ ضمن آنکه حمله به ایران از سمت یکی از کشورهای همسایه دریای خزر صورت گرفت. قطعا ایران نمیپذیرد و آن را نوعی تحقیر می داند که سانتریفیوژهایش نابود شوند یا به آمریکا و آژانس بینالمللی انرژی اتمی تحویل داده شوند.
-
آینده مذاکرات هستهای ایران و آمریکا
مذاکرات هستهای میان ایران و ایالات متحده همچنان در کانون توجه جهانی قرار دارد، زیرا پیامدهای آن تأثیرات گستردهای بر ثبات منطقهای و بینالمللی خواهد داشت. با استناد به اطلاعات اطلاعاتی آمریکا و منطقهای، همچنین مواضع کشورهای شورای همکاری خلیج فارس، بهویژه عربستان سعودی، و نقش عراق، میتوان آینده این مذاکرات را پیشبینی کرد.
-
گزارش آمریکایی از سلاح قدرتمند ایران و وحشت ارتش آمریکا
نشریه Global Security Review معتقد است شاهد-۱۳۶B تنها ابزار موجود در زرادخانه تسلیحاتی ایران نیست، اما نمونهای از رشد قابلیتهای میدانی آن است که آمریکا را به تفکری استراتژیک وادار می کند و تصریح دارد که تهران هیچ حملهای را بیپاسخ نمی گذارد.
-
اندیشمند اردنی-فلسطینی عنوان کرد؛
جنگ جهانی سوم آغاز شده است
«طلال ابوغزاله» معتقد است اگرچه چین در برابر جنجال آفرینی های آمریکا برای کشاندن این کشور به جنگ مقاومت می کند و سیاست صبر را در پیش گرفته است اما جنگ جهانی سوم در ابعاد اقتصادی، فناوری، مالی، سیاسی و ... با تشکیل ائتلاف بندی ها نمایان شده است.
-
ستونهای جدید چین در خاورمیانه، حذف ایران و ورود یمن و مصر
بدلیل کم کاری های عمدی ایران با چین، رفته رفته شاهد چرخش چین از سمت ایران به سمت دو کشور مهم منطقه یعنی یمن و مصر هستیم. که این مساله در آینده ای نزدیک ضربه بسیار جدی به کشورمان خواهد زد.