آلمان و فرانسه اختلاف را کنار گذاشتند؟

رهبران، آلمان، فرانسه و لهستان دیدار سه جانبه ای را در حمایت از اوکراین برگزار کردند و در آن صدراعظم آلمان تصریح کرد کشورش با روسیه جنگ ندارد.

به گزارش تحریریه، «اولاف شولتز» صدراعظم آلمان اعلام کرد که کشورهای حامی اوکراین در جنگ با روسیه نیستند. دیدگاه رهبر آلمان در حالی بیان شده است که رهبران آلمان، فرانسه و لهستان چند روز قبل پس از اختلاف نظر اخیرشان بر سر حمایت نظامی از کیف، در برلین برای نشان دادن اتحاد با یکدیگر دیدار کردند.

صدراعظم آلمان در یک کنفرانس مطبوعاتی مشترک با «امانوئل مکرون» رئیس‌جمهور فرانسه و «دونالد تاسک» نخست‌ وزیر لهستان، اظهار داشت که هر سه کشور قاطعانه پشت اوکراین ایستاده‌ اند و کمک‌ های متحدان کی یف تا هر زمانی هم که طول بکشد و نیاز باشد، ادامه خواهد یافت.

علاوه بر این شولتز تاکید کرد «همچنین آشکار است که ما با روسیه در جنگ نیستیم.»

این بیانیه پس از آن اعلام شد که رسانه ها گزارش هایی را در مورد بروز اختلافات بین پاریس و برلین بر سر چگونگی تامین موشک های دوربرد و استقرار نیروهای اروپایی در قلمروی سرزمینی اوکراین منتشر کردند.

آلمان و فرانسه اختلاف را کنار گذاشتند؟

تاکنون صدر اعظم آلمان با هدف جلوگیری از تشدید تنش ها با روسیه، از ارسال موشک های تاروس به اوکراین خودداری کرده است. در طرف مقابل اما دولت فرانسه موشک‌ های کروز SCALP-EG را به کی یف تحویل داده است و در شرایط کنونی این تسلیحات از سوی اوکراین مورد استفاده قرار می گیرند. این موشک های فرانسوی از نظر کارکردی تاحدودی مشابه موشک های تاروس آلمان هستند.

پیشنهاد اخیر مکرون مبنی بر اینکه دولت های غربی نمی‌توانند امکان اعزام سرباز برای کمک به اوکراین در جنگ با روسیه را نادیده بگیرند، انتقاد آلمان و سایر کشورهای ناتو را نیز برانگیخته است.

صدراعظم آلمان و رئیس جمهور فرانسه قبل از آغاز رسمی مذاکرات سه جانبه ، با هم دیداری را انجام دادند تا به اصطلاح اختلافات را برطرف و فضا را عادی کنند. این اتفاق درحالی رخ داد که دو کشور هفته ها به صورت آشکار در مورد استراتژی خود درباره نحوه حمایت از اوکراین اختلاف نظر داشتند.

اختلافات بین دو طرف باعث تضعیف همکاری بین متحدین شده بود.

آلمان، فرانسه و لهستان از متحدان کلیدی اوکراین به شمار می روند. آلمان پس از ایالات متحده به دومین تامین کننده بزرگ کمک های نظامی اوکراین تبدیل شده است و حتی در سال جاری حمایت خود از این کشور را افزایش داده است.

پایان/

۲۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۰
کد خبر: 29113

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 5 + 12 =

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 1
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • US ۰۵:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۴
      0 0
      دوستان! وضع اروپا وحشتناکتر از آن است که تصور میشود.دیگر صحبت نه بر سر عدم رشد سزیع اقتصاد بلکه عقبگرد است بسیاری از محصولات تولید نمیشود در تولید محصولات الکترونیکی کمبود تراشه معضل اصلی شده که باعث توقف توسعه دیجیتالی کردن خدمات شده بطور مثال آلمان هنوز بامعضل کمبود سیستم فایبر گلاس روبرو است وازسوی دیگر محصولات مبتنی بر این سیستم به خاطر کمبود تراشه های الکترونیکی نمیتوانند تولید شوند. اروپا در تولید در جا میزند. مواداولیه ناکافی وعدم وجودنیروی کار متخصص وآموزش دیده بخوبی محسوس است ..معضل فرهنگی هم قوز بالاقوز شده در مدارس تدریس بخاطر دراکثریت بودن دانش آموزان غیر آلمانی وعدم تسلط بر زبان سطح آموزش را دچار نقصان کرده است.تمام این مشکلات به تقویت احزاب دست راستی منجر شده که خود باعث انشقاق در احزاب محافظه کار سنتی بنفع این احزاب گردیده است که به نحو تعجّب آوری هوادارروسیه هستند هر چند از نظر برنامه اقتصادی ۱۰۰درصد مخالف هستند.بهر صورت دور نیست که اروپا ییها بار دیگر بجان هم بیفتند خطری که هم اکنون بسیار در مورد آن صحبت میشود.