-
لزوم برخورد تهران با گستاخیهای آنکارا
چرا اردوغان شمشیر را برای ایران از رو بست؟
در این شرایط نه تسامح با اوباش پانترک مزدور ترکیه و اسرائیل و انگلیس در ایران صحیح است و نه تداوم سیاست منفعل و مبتنی بر تعارف و تسامح کشورمان با گستاخیهای بیپایان اردوغان. ایران باید ابزار تهاجمی خود علیه اردوغان متوهم را با قدرت هر چه تمامتر به کار گیرد تا او دریابد اگر به خانه همسایه سنگ پرت کند، حتما تمام شیشههای خانه خودش خورد خواهد شد!
-
پرواز مرغ دولت روحانی به آشیانه دولت پزشکیان و دلیل دلسوزی برای رئیسی!
طبق سخنان اخیر فرزین رئیس بانک مرکزی پرداخت رانت دلاری همچنان به مرغ ادامه دارد و قرار نیست از آن جلوگیری شود.
-
آیا رهبر انقلاب ناقوس مرگ مذاکرات را به صدا در آورد؟ در گفتگو با فواد ایزدی
بعد یاوه گویی ها آمریکا درباره حق غنی سازی ایران، رهبری انقلاب پاسخی محکم به آن داد و همین مساله نتیجه مذاکرات را زیر سوال برد. برای بررسی این موضوع با دکتر فواد ایزدی استاد دانشگاه تهران به گفتگو نشستیم.
-
تحلیلگر لبنانی تاکید کرد؛
آمریکا پس از شکست دربرابر انصارالله یمن دیگر ژاندارم جهان و گذرگاههای آبی نیست
سردبیر روزنامه البناء لبنان با بیان اینکه یمن معادلات را تغییر داد، تصریح کرد توافق آمریکا با انصارالله برای پایان دادن به جنگ فراتر از یک توافق و دارای ابعاد ژئوپلتیکی بسیاری است. یمن اراده خود در دریای سرخ را بر آمریکا تحمیل کرد و این نشان می دهد آمریکا دیگر ژاندارم جهان و گذرگاه های آبی نیست.
-
خوابی که چین برای آمریکا دیده است و نگاه عاشقانه مسئولان ایرانی به دلار!
چین با افزایش ذخایر طلا و کاهش وابستگی به دلار، در حال تغییر معادلات جهانی است. حال دغدغه کارشناسان این است که آیا یوآن به جایگاه جدیدی در اقتصاد جهانی خواهد رسید؟
-
شکست چندوجهی تلآویو در پروندههای منطقه ای و رسوایی در غزه
رژیم صهیونیستی که تصور میکرد بعد از روی کار آمدن ترامپ، میتواند اهداف خود را در منطقه با جنگ غزه و تشکیل ائتلاف علیه ایران پیش ببرد، با تحولات اخیر شوکه شده است.
-
حقایق ناگفته انتقال آرشیو «جاسوس اسرائیلی» به تلآویو از زبان «عبدالباری عطوان»
«عبدالباری عطوان» تحلیلگر معروف جهان عرب با اشاره به تبلیغات گسترده رژیم صهیونیستی درباره بازگردانیدن آرشیو متعلق به «ایلی کوهن» جاسوس این رژیم از سوریه به تل آویو و دستاوردسازی از آن، به حقایق ناگفته و جزئیات پنهان این موضوع پرداخت.
-
برنامه پیچیده میلیاردها بشکه ای چین برای ایران و روسیه!
واردات روزانه ۱۱ میلیون بشکه نفت توسط چین، رکوردی است که در مارس ۲۰۲۵ ثبت شد و در ماه آوریل نیز ادامه یافت. این جهش، همزمان با تنشهای تعرفهای با آمریکا و تحریمهای غرب علیه روسیه و ایران، از استراتژی چندلایه پکن برای مقابله با بیثباتیهای جهان در آینده حکایت دارد.
-
آفریقا، عرصه بازی جدید پکن و واشنگتن
در شرایطی که آمریکا خود را برای درگیریهای احتمالی آماده میکند و پایگاههای نظامیاش را گسترش میدهد، چین بیسروصدا، ابتکار صلح را به دست گرفته است. این بار نه با موشک، بلکه با دیپلماسی نظامی. چرا این دعوتنامه چین، واشنگتن را نگران کرده؟ نقش پنهان آفریقا در این رقابت چیست؟ و آیا نظم جهانی در حال تغییر است؟
-
تهاجم رهبر انقلاب به اردوگاه ترامپ و آمادگی اسرائیل برای حمله به ایران در بستر سقوط دلار و بورس!
پس از پاسخ محکم رهبر انقلاب به یاوه گویی های ترامپ موجی از اخبار دروغین از سوی خبرگزاری های غربی راه افتاد مبنی بر آمادگی حمله اسرائیل به ایران. همین مساله کافی بود تا عده ای که دائما فریب این بلوف ها را می خورد و یا حافظ منافع غربی ها در ایران هستند شروع به بازنشر مهملات غربی ها در ایران کنند.
-
نشنال اینترست: باکو متحد استراتژیک کاخ سفید علیه ایران
مرکز آمریکایی «نشنال اینترست» در تحلیلی مداخلهجویانه تصریح کرد که تحریمها بهتنهایی قادر به منزوی ساختن ایران یا مهار برنامه هستهای آن نیستند، بلکه باید تلاشها بر تضعیف داخلی ایران هم متمرکز شود. در این راستا جمهوری آذربایجان متحدی راهبردی در کمک به ایالات متحده و اسرائیل برای ضربه زدن به تهران است.
-
عرضه اوراق صکوک ارزی ایران در عمان
رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به سفر هفته آینده رئیس جمهوری به کشور عمان گفت: در جریان این سفر قرار است با مسئولان بانک مرکزی عمان برای عرضه اوراق صکوک ارزی در این کشور مذاکره شود.
-
قطع روابط سودان با امارات؛ شکستی برای پروژه آفریقایی بن زاید
پس از قطع روابط، یکی از سناریوهای محتمل، تلاش امارات برای افزایش نفوذ خود از طریق نیروهای نیابتی در مرزهای سودان با کشورهای همسایه مانند چاد و جمهوری آفریقای مرکزی است. این تنشها میتوانند پیامدهایی فراتر از روابط دوجانبه داشته و بر ساختارهای امنیتی، سیاسی و اقتصادی منطقهای در شاخ آفریقا و مناطق پیرامونی تأثیرگذار باشند.
-
ظهرهوند: صلح آمریکایی نتیجهای جز ویرانی ندارد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: صلحی که آمریکاییها مطرح میکنند نتیجهای جز ویرانی، کشتار، تلخی و خسارت نخواهد داشت.
-
پس از صفرسازی!
وقتی برگه هستهای از تهران گرفته شد، احتمالا رفع تحریمها - چه قبل از توافق و چه بعد از آن - منوط به بررسی و مناقشه سیاستهای منطقهای و برنامه موشکی و پهپادی شود.
-
چپاول 4000 میلیارد دلاری جیب اعراب منطقه و بلوکه شدن پول بن ها در آمریکا از نگاه عطوان!
«عبدالباری عطوان» اعتقاد دارد آمریکا کشورهای عراق و سوریه و نیروهای عربی را ویران کرد تا در برابر صهیونیسم سر فرود بیاورند. این یک واقعیت است که هدف کلی ترامپ از سفر به کشورهای عربی نیز باجخواهی از این کشورها بود. عرب ها در مرحله بی سابقه ای از حقارت به سر می برند و دیگر کسی به آنها احترام نخواهد گذاشت.
-
کارشناس اقتصادی در گفت و گو با تحریریه مطرح کرد
عدم تجهیز معادن به فناوریهای نوین به معنای گسترش خامفروشی است
«احسان قمری» معتقد است به دلیل فراهم نبودن زیرساخت ها و عدم استفاده از فناوری های نوین و ماشین آلات بهروز در صدر خام فروشان جهان قرار گرفته ایم و نمی توانیم از خام فروشی به سمت تولید کالاهای با ارزش افزوده حرکت کنیم.
-
بابک زنجانی دست های پشت صحنه را رو کرد! از کروز تا ...
صحبت های بابک زنجانی درباره منشا خرید سهام سایپا به وسیله نیروهای قدرتمند سیاسی و توجه به جنجال بر سر واگذاری ایران خودرو به شرکت کروز و شرکای قطعه ساز حقایق زیادی را نشان می دهد!
-
از حمایت تا خویشتنداری
واکنش پیچیده چین به درگیری هند و پاکستان
وقتی پایتختهای جهان برای مهار دو قدرت هستهای به تکاپو افتاده اند، سؤال کلیدی این است: آیا نسخه دیپلماتیک پکن میتواند جایگزین موشکهای مستقر بر مرزها شود، یا جنوب آسیا به تاریکترین سناریوی خود نزدیک میشود؟
-
واکنش محکم رهبر انقلاب به مانورهای نظامی اقتصادی ترامپ در منطقه!
رهبر معظم انقلاب روز شنبه 27 اردیبهشت 1404 در دیدار با هزاران تن از معلمان و فرهنگیان درباره سخنان اخیر ترامپ نکات بسیار مهمی را بیان کردند.
-
امریکن اینترپرایز: حمله بینتیجه به یمن زرادخانه آمریکا را خالی کرد
موسسه «امریکن اینترپرایز» نسبت به کاهش ذخایر مهمات آمریکا پس از حملات بیحاصل این کشور به یمن هشدار داد و تصریح کرد که ایالات متحده اکنون قادر به تامین نیازهای تسلیحاتی خود برای یک جنگ بلندمدت نیست.
-
ترامپ نماد عریان نظام سلطه و نئولیبرالیسم است
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در واکنش به سخنان اخیر دونالد ترامپ درباره ایران، وی را «نماد عینی واقعیت تلخ نظام سرمایهداری و نئولیبرالیسم» دانست.
-
«ارتشِ روانی»؛ ناگفتههایی از سونامی خودکشی نظامیان صهیونیست
در شرایطی که فرماندهان صهیونیست بدون توجه به وضعیت روحی نیروهایشان، بار دیگر آنها را فراخواندهاند، محافل عبری معتقدند که نیروهای نظامی رژیم صهیونیستی دارای اختلالات روانی هستند.
-
ارتباط صعود و سقوط بورس با مذاکرات هسته ای؟
فعالان بازار سرمایه فهم نارسایی از ارتباط مذاکرات هسته ای در عمان با صعود و سقوط شاخص بورس دارند که باعث می شود به سرمایه آنها زیان وارد شود.
-
گزارش ۲۶ شورای آتلانتیک
کنگره آمریکا علیه ایران و چین
اندیشکده «شورای آتلانتیک» ضمن تاکید بر لزوم اقدام کاخ سفید برای تضعیف انحصار رسانهای حکومت و تحقیر و بیاعتباری ایران در عرصه جهانی، خواستار ایجاد یک ساختار قانونی دوحزبی مشابه همان کمیته ای شد که در کنگره برای مقابله با چین وجود دارد.
-
بن بست در مذاکرات با ویتکاف و بازگشت به طرح خاتمی در سعدآباد
در حالیکه دو تیم مذاکره کننده ایران و آمریکا بر پیشرفت مذاکرات تاکید دارند بررسی دقیق تحولات پیرامون این موضوع نشان میدهد نقشه راه تیم مذاکره کننده ایران همان نسخه کهنه و نخ نمای دوران خاتمی است که توسط دارودسته حسن روحانی و ظریف اجرا شد و بعد از مدتی کوتاه و صرف هزینه های زیاد در عمل شکست خورد.
-
آیا طلای جهانی از رشد شتابان افتاد؟
پس از انتشار اخبار توافق تعرفه ای آمریکا و چین و نوسان حدود ۱۰۰ دلاری اونس در هفته گذشته، با آغاز هفته جدید، بازارهای مالی جهان به دلیل ضربه اعتباری ایالات متحده، تهدید تعرفهای وزیر خزانهداری و دادههای اقتصادی ناپایدار، شاهد افزایش سطح ریسک در اقتصاد جهانی بود و همین موارد می تواند باعث موج حمایتی اونس در محدوده ۳۲۰۰ دلار بشود.
-
تصمیم درخشان دولت برای قیمت گازوئیل!
تصمیم دولت برای 3 نرخی شدن گازوئیل را باید درخشان ترین تصمیم دولت چهاردهم دانست که آثار قابل توجهی بر کسری بودجه دولت، کاهش مصرف و کاهش قاچاق سوخت خواهد داشت.
-
از غرور برگزیت تا اضطرار همکاری؛
اروپا و انگلیس در آستانه انتخابی سخت
رهبران انگلیس و اتحادیه اروپا در لندن گردهم آمدهاند تا در سایه تهدیدهای فزاینده ناشی از سیاستهای اقتدارگرایانه «دونالد ترامپ» و نگرانیها درباره تعمیق شکاف فراآتلانتیک، روابط سرد و پرتنش پسابرگزیت را بازتعریف کرده و زمینههای تازهای برای همکاری در حوزههای امنیتی، تجاری و انرژی ایجاد کنند.
-
۲۰ سال طلایی چین
چینیها در ۲ دهۀ اخیر توانستهاند در غرب آسیا آمریکا را جا بگذارند، آنها حالا ۳ برابر آمریکاییها در منطقه تجارت دارند