-
نماینده مجلس در گفت و گو با تحریریه مطرح کرد:
تاکنون بیش از اندازه از صنعت خودروسازی حمایت شد
«عبدالوحید فیاضی» با بیان اینکه تاکنون بیش از اندازه از صنعت خودرو حمایت شده، تصریح کرد مجلس و دولت باید پاسخگوی مطالبات مردم باشند و نباید با توجیه حمایت، این صنعت را از رشد و مردم را از حق مسلّمشان محروم کنند. حمایت حد و اندازه ای دارد، حال که حمایت از خودروساز نتیجه نداده باید شکل و شمایل حمایت را با واردات خودرو تغییر داد.
-
نماینده سابق مجلس در گفت و گو با تحریریه بررسی کرد
فرصتسوزی در حوزه واردات خودرو
«احمد رسولی نژاد» نماینده سابق مجلس شورای اسلامی معتقد است بی توجهی دولت سیزدهم و عدم همکاری مجمع تشخیص با مجلس شورای اسلامی در زمینه واردات خودروی خارجی موجب شد طرح مورد نظر دو تا سه سال روی زمین بماند و فرصت زیادی برای قانونی شدن واردات خودرو و عمل به خواسته مردم از دست ّرود.
-
کارشناس اقتصادی در گفت و گو با تحریریه فاش کرد
واقعیت تلخ در سیاستگذاری و واردات قطرهچکانی خودرو
«احسان قمری» اعتقاد دارد: در بحث واردات خودرو شاهد عدم اجرای درست و دقیق آیین نامه هستیم. واردات قطره چکانی موید این واقعیت تلخ است که سیاستگذار و مسئول واردات خودرو همچنان نتوانسته از مقوله تبعیض و توزیع رانت فاصله بگیرد.
-
دادفر: طرفداران انحصار برای واردات خودرو سنگاندازی میکنند
دبیر انجمن واردکنندگان خودرو تاکید کرد افرادی که عنوان می کنند مردم قادر به خرید و واردات خودروی خارجی نیستند بخشی از مافیای خودروسازی داخلی هستند که واردات خودرو به زیان آنها است. درواقع سنگ اندازان بر سر راه واردات خودرو همان دوستداران باقی ماندن فضای انحصاری و رانت کنونی هستند.
-
تب داغ خرید طلا از سوی بانکهای مرکزی
شورای جهانی طلا اعلام کرد که با وجود بی سابقه بودن قیمت طلا، میزان خرید فلز زرد از سوی بانک های مرکزی کشورها در ماه جولای گذشته بیش از دو برابر شد.
-
رشد جایگاه شرکتهای چینی در اقتصاد روسیه
خروج شرکت های غربی از روسیه موجب شده است که شرکت چینی در رتبه بندی کسب و کار روسیه تاریخ ساز شوند؛ درسال ۲۰۲۳ برای نخستین بار شرکت خودروسازی چری به صدر فهرست برندهای خارجی در خاک این کشور دست یافت.
-
بازار در انتظار افزایش بیشتر قیمت طلا
فعالان بازار جهانی طلا اعتقاد دارند با اینکه هر اونس طلا رکورد قیمتی جدید را ثبت کرده اما تنش های ژئوپلیتیکی در کنار مولفه های اقتصادی در آمریکا و چین موجب می شوند که بازار کماکان در انتظار افزایش بیشتر قیمت طلا باشد.
-
کارشناس بورس در گفت و گو با تحریریه مطرح کرد
دخالت نکردن دولت در بورس به رویا تبدیل شده است
«فردین آقا بزرگی» کارشناس بورس و بازار سرمایه گفت: بازار سرمایه ایران سال هاست از مشکلاتی نظیر قیمت گذاری دستوری، عدم توجه به ساز و کار بازار رنج می برد. آنچه در بازارهای سرمایه دنیا به شکل عادی و بدون دخالت دولت و دستورات از بالا به پایین انجام می شود، در ایران به رویایی دست نیافتنی تبدیل شده است.
-
عامل اصلی رونق بازار جهانی طلا چیست؟
«شورای جهانی طلا» عامل اصلی رونق بازار طلا و ایجاد روند افزایش بهای فلز زرد را معرفی کرد.
-
اهمیت سوختهای فسیلی در دوره گذار به انرژی سبز
سوددهیِ بخش انرژی در دوره گذار سبز؟
انتقال انرژی از سوختهای فسیلی به سبز روندی طولانی و پرهزینه است که تنها با کمک سوخت های فسیلی با آلایندگی کمتر عملیاتی میشود؛ در این دوران شرکت هایی که در حوزه انتقال انرژی و گاز طبیعی فعال هستند با بهره گیری از نوآوری ها می توانند سودهای خوبی کسب کنند.
-
سرمایهگذاران حرفهای به دنبال طلا
بررسی شورای جهانی طلا نشان می دهد که تمایل سرمایه گذاران حرفه ای آمریکای شمالی به خرید طلا در حال افزایش است.
-
در گفت و گو با تحریریه بررسی شد
مسئولیت خودرویی دولت پزشکیان
«آلبرت بغزیان» کارشناس و تحلیلگر اقتصادی معتقد است یکی از مهمترین وظایف دولت چهاردهم پایان دادن به سرگردانی مردم و نابسامانی بازار است، تا زمانی که واردات و تولید خودروی داخلی جوابگوی نیاز مردم نباشد و دولت سوداگری را با واگذاری مدیریت خودروسازی به بخش واقعی خصوصی جمع نکند، کار خاصی برای بهبود وضعیت خودروی ایرانی و کاهش فشار به اقتصاد و خریداران واقعی انجام نداده است.
-
خودروسازان چینی میتازند!
خودروسازان چینی در سال ۲۰۲۳ برای اولین بار قادر شدند با فروش بیش از ۱۳ میلیون خودروی نو در سراسر جهان از رقبای آمریکایی خود پیشی بگیرند.
-
مدیر امام صادقی گمرک سکوت، بنجل فروش چینی هم سکوت!
محمد رضوانی فر مدیر امام صادقی دولت سیزدهم و رئیس کل گمرک ایران با شرکت دو رگه مدیران خودرو به راهبرد سکوت در "رها بودگی" دولت ادامه می دهند.
-
سکوت مدیر امام صادقی گمرک و بلبل زبانی با "لهجه چینی"، ادامه دولتی که پاسخگو نیست!
سکوت محمد رضوانی فر رئیس کل گمرک ایران درحالیکه شرکت ایرانی چینی به صراحت نظر خود را به خریداران اعلام می کند ادامه دارد که نشان می دهد با یک دولت بی اعتقاد به پاسخگویی مواجه هستیم.
-
مدیر "امام صادقی" "صادق" نیست یا مدیر چینی؟
پاسکاری مردم بین مدیر از دانشگاه امام صادق(ع) آمده گمرک ایران و شرکت دورگه مدیران خودرو ادامه دارد و دولت مستاصل سیزدهم در حال درنوردیدن مرزهای تعارض منافع است!
-
گمرک ایران یا مدیران خودرو، کدام یک دروغ می گوید؟
پس از بالا گرفتن قائله عدم تحویل خودروهای خریداری شده توسط مردم این سوال مطرح شده است که گمرک ایران یا مدیران خودرو، کدام دروغ می گویند؟
-
قیمت باورنکردنی طلا درآینده نزدیک
برخی کارشناسان اعتقاد دارند طلا تا پایان سال ۲۰۲۵ یک رکورد غیرقابل باور قیمتی را به دست می آورد.
-
از ادعا تا عمل؛ تحریم موهبت واقعی برای روسیه
درآمدهای نفت و گاز روسیه با وجود تحریم های بی سابقه غربی افزایش یافته است. درواقع روسیه در بیش از دو سال گذشته نه تنها به دنیا نشان داده است که بدون آمریکا و بدون دلار هم می توان اقتصاد خود را رشد داد بلکه موجب تحرک بیشتر بریکس هم شد.
-
افزایش تقاضای جهانی برای ال.ان.جی
غول انرژی«شل» پیش بینی کرد که چرخش رو به افزایش کشورها از زغال سنگ به سمت گاز به ویژه از طرف مصرف کنندگان صنعتی در آسیا باعث می شود که تقاضای جهانی برای گاز مایع در کمتر از دو دهه آینده بیش از ۵۰ درصد افزایش یابد.
-
تولیدکنندگان نفت بر سر دوراهی!
کارشناسان مسائل اقتصادی نگاه متفاوتی نسبت به تصمیم اوپک پلاس برای کاهش تولید نفت دارند. برخی معتقدند این تصمیم سبب افزایش قیمت نفت خواهد شد و برخی دیگر با اشاره به چشم انداز نامطلوب اقتصاد جهانی و کاهش سود شرکت های نفتی می گویند تصمیم کشورهای عضو اوپک پلاس از روی ناچاری گرفته شد.
-
تشدید محدودیتها برای رمرزارزها
مدیران برخی از بانک ها و موسسات مالی بزرگ در آمریکا تاکید دارند دولت باید فعالیت کریپتوکارنسی ها و داراییهای دیجیتال را ممنوع کند یا آنکه قوانین ضد پولشویی را مانند موسسات مالی سنتی بر آن ها اعمال نماید.
-
همکاری اوپک پلاس و بریکس بیشتر می شود
یکی دیگر از اعضای بریکس برای پیوستن به اوپک پلاس ابراز تمایل کرد.
-
کارشناسان می گویند
رکوردشکنی قیمت طلا!
تحلیلگران بازار طلا پیش بینی می کنند قیمت طلا به بالاترین حد خود برسد زیرا سرمایه گذاران پی در پی به دنبال محیطی امن و حفظ ارزش سرمایه خود به دلیل نبود اطمینان اقتصادی هستند.
-
ترکشهای جنگ غزه بر اقتصاد جهان
جنگ در نوار غزه نه تنها ناآرامی ها در خاورمیانه را افزایش می دهد بلکه بر مولفه های مهم اقتصادی و در راس آنها بازارهای انرژی و حمل و نقل دریایی موثر است و می تواند در مسیر تلاش ها برای مقابله با تورم و رکود جهانی مانع ایجاد کند.
-
توافق جدید گازی چین و روسیه
«گازپروم» و «سی ان پی سی» از توافق بر روی مسیر جدید انتقال گاز به چین از منابع در شرق روسیه خبر دادند.
-
جهش صنعت خودروی روسیه در یک فضای رقابتی
بزرگترین خودروساز روسیه اعلام کرد که به دلیل تحریم های غرب تقاضا برای خودروهای تولید داخل افزایش یافته و این شرکت بیشترین آمار فروش در یک دهه گذشته را ثبت کرده است.
-
رونق درآمد شرکتهای اسلحهسازی
آمارها می گویند سازندگان سلاح از تحویل به اوکراین توسط ایالات متحده و شرکای غربی در کنار تسلیح مجدد ارتش های اروپایی سود خوبی می برند و اکنون جنگ غزه باعث رونق بیشتر آن ها می شود.
-
تعمیق بحران مسکن در انگلیس
نرخ بهره بالا برای وام در انگلستان موجب شده تا از قدرت خرید مردم و میزان تاییدیههای وام مسکن در این کشور به شدت کاسته شود.
-
نبود شورای رقابت در ریاض باعث تداوم روند کاهش قیمت خودرو شد
برخلاف تصمیمات مافیایی شورای رقابت ایران که باعث می شود یک خودروی مونتاژی چینی سه برابر قیمت واقعی آن به فروش برسد، اکنون کارشناسان بازار خودرو در عربستان می گویند قیمت خودرو در عربستان با ورود رقبای تازه به بازار روند کاهشی گرفته و حضور برندهای جدید این بازار را پررونق کرده است.