نگاه دهلی‌نو به معادن خارجی

هند برای تامین نیازهای داخلی خود به مس و لیتیوم به فکر بهره برداری یا خرید معادن این فلزات در خارج از کشور افتاده است.

به گزارش تحریریه، خبرگزاری «رویترز» به نقل از منابع دولتی در هند اعلام کردند که این کشور به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای پاسخگویی به تقاضای فزاینده داخلی، در حال بررسی راه‌هایی برای تامین منابع فلزاتی مانند مس و لیتیوم از برخی از تولیدکنندگان برتر جهان با خرید معادن خارج از کشور است.

این منابع افزودند دهلی نو برای شروع، یک معدن مس و دو معدن لیتیوم را در آرژانتین که از منابع غنی این فلزات است شناسایی کرده تا با اجاره های بلندمدت تضمین شده یا با خرید آن معادن را در کنترل بگیرد.

India eyes overseas copper, lithium mines to meet domestic shortfall -  MINING.COM

یکی از این منابع دولتی که حاضر به افشای نام خود نبود اعلام کرد گروهی از کارشناسان پیش از این با بازدید از این سایت ‌ها، جنبه ‌های فنی یک معدن مس و دو معدن لیتیوم در آرژانتین را بررسی کرده‌اند.

آنئ ها اعلام کردند: اکنون، ما ارزیابی تجاری را آغاز خواهیم کرد و به نتیجه رسیدن این فرایند حدود چند ماه طول خواهد کشید.

به نقل از کارشناسان این اقدام بخشی از تلاش گسترده ‌تر هند برای تامین امنیت فلزات و مواد معدنی مورد نیاز و حیاتی خود از تولیدکنندگان بزرگ جهان است.

دولت هند به عنوان بخشی از تلاش خود برای کسب دستذسی به دارایی های معدنی در خارج از کشور، شرکت Khanij Bidesh India (KABIL) Ltd را تشکیل داد. این مادر شرکت شامل توسط شرکت های دولتی National Aluminium Company Ltd NATIONALUM، Hindustan Copper Ltd HINDCOPPER و Mineral Exploration Corp Ltd می باشد.

این منابع گفتند که انتظار می رود شرکت فوق (KABIL) کار بر روی راه اندازی نخستین واحد استخراج و پردازش لیتیوم را به به زودی در آرژانتین راه اندازی کند.

Three Reasons US Iron Ore Mining is Expected to Grow

لیتیوم ماده خام مهمی است که برای ساخت باتری خودروهای الکتریکی استفاده می شود. به عنوان بخشی از فشار گسترده‌تر دولت برای دستیابی به اهداف کربن‌زدایی، هند مجموعه‌ای از اقدامات را برای افزایش فروش خودروهای الکتریکی (EVs) ارائه کرده است.

بر اساس پیش بینی موسسه S&P Global Mobility هند قرار است به سومین بازار بزرگ جهان برای خودروهای سواری و سایر وسایل نقلیه سبک تبدیل شود که از این نظر جایگزین ژاپن خواهد شد.

به غیر از لیتیوم، مصرف مس هم در هند افزایش یافته است. این در حالی است که این کشور تنها ۱۰ تا ۱۵ درصد از کل نیاز مس خود را تولید می کند.

در چارچوب سیاست های ایالات متحده به ویژه با هدف با هدف رقابت با چین، هندوستان در مسیر تبدیل شدن به یکی از سریع‌ ترین بازارهای در حال رشد مس در جهان در سال ۲۰۲۲ قرار گرفت. این اتفاق در بحبوحه کندی اقتصاد جهانی رخ داد و روند کاهش رشد تقاضا در دیگر مناطق جهان و از جمله چین را جبران کرد.

پایان/

۲۴ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۰
کد خبر: 23736

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 16 =