اجلاس ناتو و حمله به ایران

فروش تسلیحات آمریکایی برون‌سپاری بیشتر جنگ بر دوش اروپایی‌هاست، نه به معنای عدم مداخله امریکا در جنگ اوکراین. آمریکا اکنون کوله‌بار جنگ‌ را بر دوش متحدان قرار می‌دهد تا پروژه جنگ با ایران را تکمیل کند. از این رو باید منتظر مرحله بعدی جنگ همه‌جانبه آمریکا علیه میهن‌مان باشیم. 

سران خون‌آشام ناتو در آنکارا اجلاس امسال را عملا به گردهم‌آیی موشکی تبدیل کردند. امریکا به آلمان اجازه تحصیل موشک کروز تاماهاوک را اعطا کرد. معنی این عمل کسب توانایی آلمان برای زدن هر نقطه‌ای در غرب روسیه است. اگر همین موشکها را به دولتهای بالتیک بدهند، آنها می‌توانند تا رشته کوه اورال را هدف قرار دهند. امریکا که قبلا سامانه‌های خود را در آلمان مستقر کرده بود، اکنون تاماهاوک را به آلمان می‌فروشد.

از طرف دیگر امریکایی‌ها به اوکراین یک قرارداد ساخت لیسانس برای ساخت سامانه رهگیر پاتریوت دادند. تنها کشوری که مجوز ساخت این سامانه خارج از خاک امریکا را داشت، ژاپن بود. همزمان لهستان با همکاری ۴ کشور دیگر اروپایی اعلام تشکیل کنسرسیومی کردند که وظیفه‌اش سرویس‌دهی به سامانه پاتریوت است. راین‌متال آلمان یکی از شرکت هایی است که اشتیاق زیادی در راه این جنگ‌طلبی‌ها از خود نشان داده، به نحوی که پیش‌بینی می‌کنند نه فقط مایحتاج اوکراین بلکه نیازهای کل کشورهای اروپایی را می‌تواند تامین کند. آلمانی‌ها توافق دیگری هم با اوکراین برای ساخت پهپاد با موشک جت به امضا رساندند.

البته نباید فراموش کرد که آمریکا مثل همیشه تمایلی برای اعطای تکنولوژی برتر خود به اروپا ندارد، اما از منظر امریکایی‌ها، دریافت حق مالکانه قراردادهای لیسانس سود سرشاری را نصیب مجتمع‌های نظامی_ صنعتی خواهد کرد.

به همین خاطر بود که لاکهد مارتین و راین‌متال در مجتمع نظامی‌صنعتی اونترلوس قراردادی برای ساخت اتکمز در درون خاک آلمان به امضا رساندند. این اولین باری است که اتکمز بیرون از خاک آمریکا تولید می‌شود. آلمان جنگ‌طلب شادان و خرامان از این قرارداد می‌رود تا نیاز سالیانه ۸۰۰ عدد از این موشک را برای اروپای فروغلتیده در جنگ‌طلبی تامین کند.

اگر قراردادهای موشکی منعقدشده در اجلاس ناتو محقق شوند، صنعت موشکی اروپا تا چند سال دیگر قابل مقایسه با الان نخواهد بود. اروپا به آینده موشکی خود امیدوار خواهد بود.

پیام این جنگ‌طلبی برای ایران چیست؟ پارسال در زمان اجلاس آلاسکا که پوتین به امریکا سفر کرد، عده‌ای تحلیل‌هایی غیرواقع‌بینانه ارائه دادند مبنی بر اینکه جنگ اوکراین به پایان رسید و ... . همان موقع در تحلیلی یکساعت و نیمه گفتیم این به معنای برون‌سپاری بیشتر جنگ بر دوش اروپایی‌هاست، نه به معنای عدم مداخله امریکا در جنگ اوکراین. آمریکا اکنون کوله‌بار جنگ‌ را بر دوش متحدان قرار می‌دهد تا پروژه جنگ با ایران را تکمیل کند. از این رو باید منتظر مرحله بعدی جنگ همه‌جانبه امریکا علیه میهن‌مان باشیم.

به مسئولان باید یادآوری کرد که "آتش نشاندن و اخگر گذاشتن و افعی کشتن و بچه نگه داشتن کار خردمندان نیست."

پایان/

۲۲ تیر ۱۴۰۵ - ۱۷:۰۰
کد مطلب: 35433

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =