-
چرا نباید به حادثه تلخ کشته شدن کارگران معدن اهمیت داد؟!
چند روز قبل حادثه تلخی در معدن طبس موجب درگذشت تعدادی از هموطنان شد. اما با نگاهی دقیق می توان به این نتیجه رسید کارگران ایران در دهه گذشته به مرگی تدریجی مبتلا شدند که باعث و بانی آن دولتها بودند.
-
۸ درصد حوادث مرگبار جهان سهم این یک درصد
گزارش سازمان بینالمللی کار (ILO) نشان میدهد: صنعت معدن در جهان حدود ۱ درصد نیروی کار را به خود اختصاص داده، اما علت ۸ درصد از حوادث مرگبار درجهان بوده، به گونهای که سالانه بیش از ۱۵ هزار نفر قربانی حوادث معدنی شدهاند. به عبارت دیگر نرخ سوانح در این صنعت ۸ برابر نرخ اشتغال آن بوده است.
-
پیگیری یک مساله مبهم از طرف دفتر پزشکیان!
پیگیری یک مساله مبهم از طرف دفتر رئیس جمهور مسعود پزشکیان نشان می دهد که بانک مرکزی و نهاد دولت باید در این باره شفاف و علنی موارد قانونی را مطرح کنند.
-
ماجرای طلب 900 میلیون یورویی شرکت های ایرانی از عراق چه بود؟
صمد حسن زاده رئیس اتاق بازرگانی ایران گفته که در جریان سفر اخیر مسعود پزشکیان رئیس جمهوری ایران به عراق درباره بازپرداخت مطالبات شرکت های ایرانی از این کشور رایزنی شده و قرار است که در چارچوب کارگروهی با حضور نمایندگان دو طرف در این باره تصمیم گیری شود.
-
استعلام تخلفات دو مونتاژکار کرمانی از نهادهای نظارتی در گمرک
استعلام تخلفات دو مونتاژکار کرمانی از نهادهای نظارتی در گمرک موارد مشخص و مهمی را نشان می دهد.
-
چرا غولهای کسبوکار در جانشینپروری شکست میخورند؟
ابرشرکتها پساز «مدیرعامل»
احتمالا انتخاب مدیرعامل بعدی، مهمترین تصمیم هر شرکتی است. یک جانشینی ناموفق میتواند کار کارکنان را مختل کند، باعث فرار استعدادها شود، به اعتبار شرکت آسیب برساند، ارزش زیادی را از بین ببرد و میراث مدیرعامل قبلی و هیاتمدیره را نابود کند.
-
اکبریان در گفت و گو با تحریریه تشریح کرد
سخنان بخش خصوصی خریدار ندارد
«مهرداد اکبریان» رئیس انجمن تولید کنندگان و صادر کنندگان سنگ آهن ایران اعتقاد دارد مصوبات آنی و دائمی دولت به تضعیف هر چه بیشتر سرمایه گذاری در اقتصاد ایران منجر شده است و متاسفانه مسولین پشت درهای بسته برای اقتصاد ایران بدون اینکه یک روز بنگاه داری کرده باشند تصمیم می گیرند و سخنان بخش خصوصی نیز اصلا خریداری ندارد.
-
ادامه حمله وزیر به سفره کارگر با روایت واژگون از قانون!
صولت مرتضوی وزیر کار دولت محرومان اخیرا نظراتی درباره حقوق کارگران و تناسب آن با نرخ تورم ارائه کردن که همه کارشناسان در بهت و حیرت فرو رفتند.
-
«حسن حسینقلی» در گفت و گو با تحریریه بررسی کرد
تاثیر سیاستهای دولت بر صادرات مواد معدنی
رئیس اتحادیه صادرکنندگان فرآورده های صنایع و معادن سرب و روی ایران گفت: با توجه به دست فرمانی که دولت برای درآمدزایی در پیش گرفته، به طور قطع سال آینده رکود و کاهش شدید صادرات مواد معدنی را شاهد خواهیم بود.
-
یک فعال معدنی در گفت و گو با تحریریه مطرح کرد
سیاستگذاری دولت صادرکنندگان را بیاعتبار و ورشکسته میکند
«احمد حری» فعال اقتصادی و صادرکننده مواد معدنی معتقد است: قیمت گذاری دستوری از سوی دولت موجب شده تولید کننده ایرانی شانسی برای حضور موفق در بازارهای مختلف نداشته باشد؛ این موضوع نه تنها نقش اساسی در رکود جدی و ورشکستگی واحدهای تولیدی دارد بلکه موجب خدشهدار شدن اعتبار تولیدکننده و صادرکننده ایرانی نزد خریدار خارجی شده است.
-
مرگ صنعت خودروسازی ایران پس از 30 سال تلاش در دولت سیزدهم!
3 سال از حاکمیت دولت سیزدهم بر قوه مجریه گذشت و دولت محرومان دست از سر مدیریت و بنگاهداری در صنعت خودروسازی برنداشت و در حال رقم زدن مرگ صنعت خودروسازی ایران است.
-
دو قربانی در برابر جیب بری دولت در ایستگاه تعیین حداقل دستمزدها
جلسه شورایعالی کار سهشنبه هفته جاری یعنی 15 اسفند ماه 1402 برگزار میشود. همواره جلسات شورایعالی کار در اسفند ماه پیرامون دستمزد برگزار میشود اما در سال جاری هنوز جلسه پیرامون مزد 1403 برگزار نشده است و این موجب نگرانی جامعه کارگری برای بحث و بررسی و چانهزنی مزد 1403 شده است.
-
«بهرام شکوری» در گفتوگو با تحریریه مطرح کرد
مسئولین شرایط تولید و صادرات را درک نمیکنند
رئیس کمیسیون معدن اتاق بازرگانی ایران و عضو شورای عالی معادن گفت: متاسفانه مسولین درک درستی از مصائب فشاری که به تولیدکننده و صادرکننده وارد می کنند ندارند، چراکه یک واحد تولیدی کوچک را هم اداره نکرده اند، لذا نمی توانند وضعیت و شرایط تولید و صادرات را درک کنند، آنها می خواهند هزینه های هنگفت مدیریت خود را به هر طریقی تامین کنند.
-
عقبگرد معادن با سیاست های دولتی و خروج سرمایه گذاران خصوصی
رشد منفی معدن در دولت سیزدهم به دلیل سیاست های سرکوب سرمایه گذاری سرعت گرفته و اثر آنرا بر صنعت، اشتغال و ارزآوری شاهد خواهیم بود.
-
آیا دولت از نقشه راه خودرویی رهبر انقلاب تبعیت می کند، و یا به قانون شکنی ادامه می دهد؟
سوال مهم پس از اظهارنظر صریح رهبر معظم انقلاب این است که آیا دولت از نقشه راه خودرویی رهبری تبعیت می کند و یا به قانون شکنی ادامه می دهد؟
-
دولت با خودتحریمی جلوی صادرات معدنی و فلزی را گرفته است!
بررسی سیاست های اعمالی کنونی نشان می دهد که دولت جلوی صادرات معدنی و فلزی را گرفته است.
-
کربنزدایی، چالش صنایع با دولت آلمان!
فعالان اقتصادی در آلمان نسبت به تاثیر برنامه های دولت در زمینه کربنزدایی پیش از موعد بر صنایع این کشور هشدار می دهند و تاکید دارند به دلیل نبود ظرفیت جایگزین تولید برق، برلین مجبور است برای زمان بیشتری نیروگاه های سوخت زغال سنگ خود را حفظ کند.
-
صنعت خودروسازی ایران در چنگال دولت، رسانه ملی و ایران اینترنشنال!
گزارش جانبدارانه رسانه ملی علیه شرکت های خودروسازی که شبیه به گزارش شبکه برانداز ایران اینترنشنال بود، نشان می دهد که شاهد رقم خوردن یک خطای راهبردی هستیم.
-
فصل فرار از مداخله دولتی
تدوین آرمان و چشم انداز عملی و استراتژی های منطبق با چشم انداز مدون از جمله دستاوردهای عرضه سهام های تودلی است.
-
"توهم دانایی" نسبت به صنعت و بازار خودرو در دولت و شورای رقابت
ادعاهای جدید معاونت حمل و نقل وزارت صمت نشان می دهد که خطای سیاستگذارانه ادامه دارد و نمی توان با تداوم سیاست های گذشته به اصلاح در صنعت خودروسازی ایران امیدوار بود.
-
مهمتر از واردات خودرو چیست؟
سوال مهم در هنگامه جلب توجه ها به مساله واردات خودرو به عنوان عنصر موثر بر کاهش قیمت ها، صنعت خودروسازی ایران می باشد که اسیر مدیران سیاسی شده است.
-
وزیر محترم دفاع، به صنعت متنفرسازی مردم از نظام نزدیک نشوید!
امیر آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح درباره ورود نیروهای مسلح به صنعت خودروسازی سخنانی مطرح کرد که نگران کننده است.
-
جایگاه شرق مدیترانه در تحولات بازار گاز جهان
مرکز پژوهش های مجلس طی گزارشی به بررسی جایگاه شرق مدیترانه در تحولات بازار گاز جهان، پرداخت.
-
خالص اشتغالزایی دولت رئیسی ۴ برابر دولت روحانی شد
دولت سیزدهم در دو سال نخست خود به طور متوسط هر سال ۶۴۰ هزار شغل خالص ایجاد کرده که نزدیک به ۴ برابر آمار دولت گذشته است.
-
در گفت و گو با تحریریه مطرح شد
کاکایی: مشکل خودروسازی ایران عدم اجرای قانون تجارت است
عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت گفت: معضلات صنعت خودروسازی ایران در طی دهه های گذشته ناشی از عدم عمل به قوانین تجارت در رابطه با سهام تودلی و پیچ در پیچی هایی است که دست دولت را برای مدیریت باز گذاشته است.
-
آسیب شناسی سیاست معدنی دولت در گفتگو با محسن فتحالهی
برای بررسی اقتصاد معدن و سهم آن در تولید ناخالص داخلی و نیز مشکلات پیرامون معدن با مهندس محسن فتح الهی پژوهشگر ارشد و سیاستپژوه در اندیشکده معدن وصنایع معدنی دانشگاه شریف به گفتگو نشستیم.
-
کارآفرین ایرانی حوزه «های تک» از مصائب تولید میگوید
برای بررسی معضلات تولید و صنعت کشور با آقای آرتور هوسپیان کارآفرین، فعال فناور و مدیرعامل شرکت دانشبنیان «فرازگامان سامانه های هوشمند» به گفتگو نشستیم.
-
قدرت اله امام وردی کارشناس و تحلیلگر اقتصادی:
دوگانه سهام تودلی و مدیریت دولتی صنعت خودروسازی را زمینگیر کرده است
کارشناس و تحلیلگر اقتصادی گفت: از جمله محسنات واگذاری و عرضه سهام های تودلی، خلاص شدن از دست مدیران ناکارآمدی است که به صورت سفارشی مدیر شده اند و این شرکت ها را به حیاط خلوت دولت تبدیل کرده اند.
-
مناطق بیابانی و مرکزی در انتظار مسافران پاییزی
فصل پاییز شاید برای بسیاری از مردم به دلیل شروع فعالیت مدارس و دانشگاهها و کوتاه بودن روزها، زمان مناسبی برای سفر نباشد، اما با نگاهی دیگر به این فصل، میتوان چنان جذابیتی برای آن یافت که تجربه آن به خاطرهای تکرار ناپذیر تبدیل شود.
-
کنترل جدی پلتفرمهای دخیل در بازار مسکن
نایب رئیس اول اتحادیه املاک تهران گفت: افراد بدون هیچگونه تخصص با یک گوشی همراه هوشمند در فضای مجازی و پلتفرمها به بازار مسکن ورود میکنند که دراز مدت تبعات مخربی در پی خواهد داشت.